Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 23:20

Την ικανοποίησή του για την εκτός έδρας νίκη (2-1) της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε ο Μάσιμο Καρέρα, μετά το τέλος του αγώνα στο «Θ. Κολοκοτρώνης», τονίζοντας ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είναι πιο αποτελεσματική στο πρώτο μέρος.

«Κάναμε ένα μεγάλο αγώνα κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήμασταν πολύ καλοί, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πετύχαμε το δεύτερο γκολ και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη», επεσήμανε ο Ιταλός τεχνικός.

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε και η ΑΕΚ δεν πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, απάντησε: «Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Χρειαζόμασταν να έχουμε περισσότερη… αγριάδα για να τελειώσουμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε στο πρώτο. Πάντα λέω ότι όταν έχεις την ευκαιρία πρέπει να την αξιοποιήσεις. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα αλτρουισμού, αλλά έπρεπε να τελειώσουμε τις φάσεις».

Για το αν αρχίζει να αποδίδει η δουλειά της προετοιμασίας, ο Καρέρα είπε: «Όχι, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε κάθε μέρα».

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 23:27

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣκόραρε κόντρα στην Άρσεναλ ο Ποντένσε
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη γνωστός τραγουδιστής στο Ελληνικό με όπλο και ναρκωτικά