Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τα άτομα που ενδέχεται να βοήθησαν την 33χρονη να αρπάξει την 10χρονη στη Θεσσαλονίκη. Η ανήλικη μίλησε στις Αρχές και περιέγραψε, παρουσία παιδοψυχολόγου, όσα θυμόταν από τις στιγμές που έμεινε μαζί με την κατηγορούμενη.

Είκοσι ημέρες μετά την απαγωγή της, η 10χρονη έδωσε επιπλέον στοιχεία για τα άτομα με τα οποία συνομιλούσε η 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για την απαγωγή.

Με βάση τη μαρτυρία της, οι αστυνομικοί αναζητούν πιθανούς συνεργούς.
Το παιδί επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι του όταν η 33χρονη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την απήγαγε.

Το ανήλικο κορίτσι ανέφερε ότι μπήκε σε ταξί μαζί με την 33χρονη, την οποία πήρε κάποιος τηλέφωνο και μίλησαν σε ξένη γλώσσα.

Το παιδί κατάφερε και θυμήθηκε λεπτομέρειες που ανοίγουν νέο κύκλο ερευνών για τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η 33χρονη του είπε ότι θα κάνουν μπάνιο αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και άρχισε να μιλάει, μάλλον με γυναίκα, που της είπε ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή και η 33χρονη απάντησε: «τόσα πολλά λεφτά;»

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή ερεύνησαν το ενδεχόμενο πίσω από την απαγωγή της 10χρονης να βρίσκεται κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών που δραστηριοποιείται μέσω διαδικτύου.

Η ανήλικη κατέθεσε πως η 33χρονη, σε βιντεοκλήση, μιλούσε στα αγγλικά με έναν μαύρο σαν αυτούς – όπως είπε – που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν κοτσιδάκια. Πρόσθεσε ότι το ένα από αυτά είχε μια κόκκινη χάντρα. Ανέφερε ότι η ίδια δεν φαινόταν στην οθόνη, ενώ είδε τα ονόματα που είχαν Μ…, από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ…

Οι αρχές αναμένουν τα στοιχεία από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της κατηγορούμενης για να εντοπίσουν τους συνομιλητές της, που ανέφερε το κορίτσι και να διαπιστώσουν εάν είχαν ανάμιξη στην απαγωγή.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠώς δρούσε το κύκλωμα των εκβιαστών- Ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί και ένας στρατιωτικός (video)
Επόμενο άρθροΙσοφάρισε ο Παναθηναϊκός, 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ