Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, 22:13

Η ATP είχε κατηγορηθεί από πληθώρα δημοσιευμάτων για τη σιωπή που τηρούσε αναφορικά με τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του Αλεξάντερ Ζβέρεφ για ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Σαρίποβα κατήγγειλε ότι ο 23χρονος Γερμανός τενίστας την χτύπησε στο πρόσωπο και επιχείρησε να την στραγγαλίσει με μαξιλάρι.

Με ανακοίνωσή της, η ATP καταδίκασε κάθε μορφή βίας και κακοποίησης, κάλεσε όλα τα μέλη της να απέχουν από κάθε βίαιη επαφή, ενώ αναφορικά στην υπόθεση του Ζβέρεφ τόνισε, χωρίς να τον κατονομάζει ότι «οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα εξετάσουμε το αποτέλεσμά της και θα αποφασίσουμε για τις ενέργειές μας». Συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του ο Ζβέρεφ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ATP αναφέρει: «Η ΑΤΡ καταδικάζει κάθε μορφή βίας και κακοποίησης. Περιμένουμε απ’ όλα τα μέλη του Tour να κάνουν το ίδιο και να απέχουν από κάθε επαφή που μπορεί να είναι βίαιη, κακοποιητική και να θέτει άλλα άτομα σε κίνδυνο.

Σε συνθήκες όπου οι κατηγορίες για βία αναφέρονται σε μέλος του Tour, οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα εξετάσουμε το αποτέλεσμά της και θα αποφασίσουμε για τις ενέργειές μας.

Διαφορετικά, δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περισσότερα για τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς».

Ο ίδιος ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή του στο ATP Finals συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του και δήλωσε σήμερα από το Λονδίνο (13/11): «Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν γιατί κρατάω το στόμα μου κλειστό και δεν απαντώ πιο δυναμικά. Λυπάμαι πολύ που έγιναν αυτές οι δηλώσεις-κατηγορίες προς εμένα, αλλά θα επιμείνω στην αρχική μου δήλωση ότι όλα αυτά είναι ψευδή και συνεχίζω να τα αρνούμαι. Φυσικά, και είχαμε πολλά προβλήματα στη σχέση μας, αλλά αυτά που περιγράφονται δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν έχω τέτοια ανατροφή από τους γονείς μου, δεν λειτουργώ έτσι ως άτομο».

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, 22:18

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε κλοιό Covid η Θεσσαλονίκη – Ουρές για rapid τεστ στη Λάρισα (video)
Επόμενο άρθροΔιά πυρός και σιδήρου η Ρεάλ, 73-67 τον Ερυθρό Αστέρα