Καταδικάστηκε ο 32χρονος, που έκλεψε μοτοσικλέτα μιας 51χρονης, πήγε σε χωριό του Δήμου Ν. Πηλίου, διέρρηξε το σπίτι της πρώην συντρόφου του, προκαλώντας φθορές και της έστειλε το βίντεο στο facebook για να δείξει την………..παλικαριά-ανοησία του. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε σε φυλάκιση 24 μηνών, χωρίς αναστολή και με δυνατότητα έφεσης.
Ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο και του απαγορεύτηκε η είσοδος, καθώς δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης, rapid ή self test και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δήλωσε οικονομική αδυναμία να αγοράσει self test από το φαρμακείο για να παραστεί στη δίκη.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας στις 18 Σεπτεμβρίου φέτος,έκλεψε το δίκυκλο μιας 51χρονης γυναίκας και πήγε σε απομακρυσμένο χωριό του Δήμου Ν. Πηλίου, όπου διέρρηξε το σπίτι της πρώην συντρόφου του, 36 χρονών, απ’ όπου πήρε μια ηλεκτρική συσκευή και προκάλεσε φθορές, ενώ στη συνέχεια τράβηξε βίντεο με τις φθορές που προκάλεσε στο σπίτι και το έστειλε στην πρώην σύντροφό του στο facebook.
Στο Δικαστήριο βρέθηκε η πρώην σύντροφός του, που διαμένει σε δομή κακοποιημένων γυναικών εκτός Βόλου και είναι μητέρα ενός παιδιού από προηγούμενο γάμο.
Η γυναίκα κατέθεσε ότι φοβάται για τη ζωή της και τη ζωή της μητέρας της, από τον κατηγορούμενο και για το λόγο αυτό δεν τολμάει να επιστρέψει στον Βόλο.

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός – Τέλος οι νυχτερινές βόλτες και η μουσική σε Θεσσαλονίκη κι άλλες τρεις περιοχές
Επόμενο άρθροΚρήτη – Μη κατοικήσιμα 1.331 σπίτια – Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε κτίρια μετά τους σεισμούς