Εντυπωσιακές καταδύσεις και συναρπαστικό θέαμα υπόσχονται οι 19 αθλητές, διακεκριμένοι καταδύτες από απ’ όλο τον κόσμο, που συμμετέχουν στο 4ο «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019», το οποίο διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο φυσικό αμφιθέατρο της λίμνης Βουλισμένης.
Η διοργάνωση ξεκινά σήμερα με την «προθέρμανση» των αθλητών και κορυφώνεται με τους αγώνες του Σαββάτου και τους τελικούς της Κυριακής, ημέρα που θα κλείσει στις 9 το βράδυ με την φαντασμαγορική τελετή λήξης.
Το 4ο «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019» διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) η Περιφέρεια Κρήτης και η Infinite Drop High Diving.
Τη φετινή διοργάνωση παρουσιάζει ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης ενώ ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2004 στις καταδύσεις Νίκος Συρανίδης που έχει ταυτίσει την παρουσία του με την διοργάνωση, αποτελεί την εμβληματική φυσιογνωμία των αγώνων και της διοργάνωσης ως μέλος της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής που βαθμολογεί τους αθλητές.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για πρώτη φορά φέρει την υπογραφή του Πέτρου Κούρτη, του μουσικού πρωταγωνιστή της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, ο οποίος εντυπωσίασε στο ρόλο του τυμπανιστή.

www.ert.gr

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚοζάνη: Παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης
Επόμενο άρθροΚόκκαλης στον ΕΛΓΑ: Πληρωμές από βδομάδα για το υπόλοιπο 30% του ’18