Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Βελεστίνου και όλης της Μαγνησίας, από τον ξαφνικό θάνατο του 40χρονου Κώστα Τσίντζου.

Όπως έγινε γνωστό, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, γυρνώντας στο σπίτι όπου έμενε με τους γονείς του στο Βελεστίνο, παραπονέθηκε στη μητέρα του για πόνο στο χέρι, το οποίο μούδιασε, ενώ στη συνέχεια ο πόνος προχώρησε και έφτασε στο στήθος. Εκείνη τον συμβούλευσε να πάει στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, αλλά πριν προλάβει να πάει, κατέρρευσε. Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 40χρονο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο εκλιπών, εργαζόταν ως διανομέας και σε κατάστημα εστίασης, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί και στο δήμο Ρήγα Φεραίου.

Δεκάδες είναι τα μηνύματα φίλων και γνωστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για ένα πολύ καλό και φιλότιμο παιδί:

– Κρίμα πολύ κρίμα ο απρόσμενος χαμός σου Κώστα, Καλό σου ταξίδι καλό παράδεισο να έχεις. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους .
– Τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μου
– Αχ ρε ζωή παίρνεις τα καλά παιδιά….
– Χθες το μεσημέρι ήρθε μετά τη δουλειά και με χαιρέτησε….λόγω βροχής του έδωσα αδιάβροχο και φεύγοντας μου είπε γεια…αύριο θα περάσω καλά φίλε και γελούσε….Στο καλό φίλε μου και εύχομαι να περνάς καλά εκεί που πήγες……κανείς δεν ξέρει….καλό παράδεισο Κωστάκη ………..
– Καλό παράδεισο…
– Καλό παράδεισο! Συλλυπητήρια στην οικογένειά του!
– Θερμά συλλυπητήρια …πόσο κρίμα!
– Θερμά συλλυπητήρια…
– Τι να πεις δεν υπάρχουν λόγια. Πόσα κρίμα τόσο νέος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο.
– Πριν 34 χρόνια είχα τη τύχη ως προπονητής του Ρήγα να δημιουργήσουμε την πρώτη παιδική ομάδα στο Βελεστίνο. Ανάμεσα στα πρώτα παιδιά που ήρθαν στο γήπεδο ήταν και ο Κώστας Τσίντζος. Από το μακρινό 1988 έως σήμερα η αγάπη του για τον Ρήγα ήταν η ζωή του .Καλό ταξίδι φίλε Κώστα.

Προηγούμενο άρθροΣούπερ μάρκετ: Έρχεται νέο μπαράζ ανατιμήσεων
Επόμενο άρθροΧανιά: Απείλησαν γυναίκα με μαχαίρι και την λήστεψαν