Θύμα επίθεσης αγνώστων και ξυλοδαρμού έπεσε σήμερα (19/12) στη Λάρισα, ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ρέφερι της Super League δέχθηκε την επίθεση όταν βγήκε από την οικία του, από τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

 

Η επίθεση εκδηλώθηκε όταν ο Τζήλος μπήκε στο αυτοκίνητό του. Οι άγνωστοι έσπασαν το τζάμι, τον έβγαλαν έξω και τον χτύπησαν σε πρόσωπο και γόνατο.

 

Ο Λαρισαίος διαιτητής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται, ενώ η αστυνομία έχει ήδη εκκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό της ταυτότητας των δραστών.

 

“Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας (ΕΠΣΝΛ) που σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει όλα τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει “με αποτροπιασμό και αηδία την επίθεση και τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της, οι οποίοι με τους τραμπουκισμούς τους δεν χτυπούν μόνο τα άθλημα, αλλά υπονομεύουν την ίδια την Ελληνική Κοινωνία και τη Δημοκρατία μας”.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Ε.Γραμμένος βρίσκεται ήδη σε διαρκή επικοινωνία με τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, τις Εισαγγελικές Αρχές και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ζητώντας “άμεση έρευνα σε βάθος για την εύρεση στοιχείων που θα οδηγήσουν στους δράστες”.

 

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ε.Γραμμένος και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ). κκ. Μάριν και Λιντμπεργκ αναμένεται να μεταβούν άμεσα σήμερα στη Λάρισα, προκειμένου να επισκεφθούν τον Θ.Τζήλο και να ενημερωθούν για τα συμβάντα.

 

Σημειώνεται ότι η ΚΕΔ προχώρησε στην αντικαταστάση του Θανάση Τζήλου για την αναμέτρηση της Πέμπτης (20/12) ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας. ¨οπως ανακοινώθηκε, αντί του Τζήλου το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διευθύνει ο Μένιος Κουτσιαύτης της ΕΠΣ Άρτας.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι αξιωματούχοι της Fed περιμένουν τώρα δύο αυξήσεις επιτοκίων το 2019, αντί για τρεις
Επόμενο άρθροΟι τίτλοι των εφημερίδων