Με κύριο στόχο την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων της περιοχής.

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας αφού εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής το πρακτικό ανάδειξης προσωρινού μειοδότη για το υποέργο 1 του έργου «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Κερατσινίου – Δραπετσώνας».

Το έργο έχει προϋπολογισμό 7.600.000,00 με Φ.Π.Α.

Το συγκεκριμένο έργο έχει στόχο την ασφαλή παροχέτευση των ομβρίων υδάτων της ευρύτερης περιοχής προς τους υφισταμένους κύριους συλλεκτήρες. Η χάραξη των προτεινόμενων αγωγών αποσκοπεί στην πύκνωση του δευτερεύοντος δικτύου με αποδέκτες τους υφισταμένους κύριους αγωγούς, η επάρκεια των οποίων ελέγχθηκε στην μελέτη που εκπονήθηκε με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Το έργο το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής συμβάλει στην επίλυση πλημμυρικών προβλημάτων που ταλαιπωρούν χρόνια τους κατοίκους της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠροτεραιότητα η αναβάθμιση του θεσμικού και λειτουργικού ρόλου της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την ημέρα Εθνικής Αντίστασης