Από την Παρασκευή 3/7 έως την Πέμπτη 9/7 γίνονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συμμετοχής για τη Β΄ κατασκηνωτική περίοδο (16 – 30 Ιουλίου ) για τα έμμεσα μέλη, ηλικίας 6 έως 16 ετών, συγκεκριμένων κατηγοριών ασφαλισμένων και συνταξιούχων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), καθώς και των παιδιών των εργαζομένων στον e-ΕΦΚΑ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ, μετά την πιστοποιημένη πρόσβαση με τους κωδικούς του TAXIS. Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν για τα παιδιά τους, μέχρι πέντε κατασκηνώσεις, με σειρά προτεραιότητας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 14 Ιουλίου, οπότε  οι αιτούντες θα λάβουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσή τους, με τις οδηγίες για την εκτύπωση της κάρτας κατασκηνωτή, η οποία είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η Α΄ περίοδος του κατασκηνωτικού προγράμματος, για την οποία υποβλήθηκαν οριστικά ηλεκτρονικά 3.447 αιτήσεις συμμετοχής, εκ των οποίων πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής 3.358 αιτήσεις και ικανοποιήθηκαν 3.354 αιτήσεις (ποσοστό 99,88%).

Συνολικά για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ζητήθηκαν 36.708 θέσεις και λόγω του κορονοϊού, προσφέρθηκαν τελικά 22.912 για τις πέντε κατασκηνωτικές περιόδους. Ο αριθμός αυτός των διαθέσιμων θέσεων υπερκαλύπτει κατά 21% το συνολικό πλήθος των 18.943 ωφελουμένων που συμμετείχαν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του 2019.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Εύχομαι να συνεχίσει στην Basket League o Πανιώνιος»
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι εγγραφές του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας