Η Κατερίνα Βρανά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό σε μία εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που την καθήλωσε.

Η stand up comedian Κατερίνα Βρανά μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα που την ταλαιπώρησε. «Θα είμαι στο «Άνοδος live stage», πάω στα μπουζούκια», ανέφερε αρχικά.

«Από τότε που αρρώστησα δεν μπορούν να συντονιστούν οι φωνητικές χορδές μου. Στην παράσταση «σχεδόν πέθανα» θα δείτε μία κωμική εξιστόρηση της περιπέτειας της υγείας μου.

Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malacca στην Μαλαισία. Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, τους 3 μήνες που κινδύνευσε η ζωή μου, έβλεπα ότι κάνω γιόγκα.

Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε «πολύ δύσκολη η κατάσταση», και εγώ σκεφτόμουν τι υπερβολάρες, σίγα τα λάχανα!», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Βρανά στο «MEGA Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό.

«Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή, όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι για καμία εβδομάδα.

Δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχα, 1 χρόνο μετά το κατάλαβα.

Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά, νομίζω μέχρι να γίνω 8 θα έχω στρώσει. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε», συμπλήρωσε η Κατερίνα Βρανά.

To άρθρο Κατερίνα Βρανά: Ήμουν σε κώμα και άκουγα που έλεγαν «πολύ δύσκολη η κατάσταση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλένη Τοπαλούδη: Ικανοποιημένη με την πρόταση της εισαγγελέως η μητέρα της – «Τα ισόβια, όμως, να είναι ισόβια»
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα