Μοιράσου το άρθρο:

Με τον διευθυντή και εργαζόμενους στο Τελωνείο Βόλου συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας κ. Κατερίνα Πατσογιάννη. Αυτό που επισημάνθηκε είναι η ανάγκη εκσυγχρονισμού του νομοθετικού πλαισίου τόσο για την εξυπηρέτηση των πολιτών, όσο και των ελέγχων για την επίτευξη της αποτελεσματικότητάς τους.

Σε συνάντηση με εκτελωνιστές τονίσθηκε πως το λιμάνι του Βόλου έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και δεν είναι μόνο εμπορικό και τουριστικό, αλλά και επιχειρηματικό. Μπορεί να καλύψει επιχειρηματικές ανάγκες της χώρας και του εξωτερικού καθώς βρίσκεται σε στρατηγική θέση.

Η υποψήφια βουλευτής δεσμεύτηκε πως από την πλευρά της θα εργαστεί με όρεξη και ζήλο για την περαιτέρω ανάπτυξη και της επιχειρηματικής διάστασης του λιμανιού του Βόλου.

Σε εφορία και διεύθυνση δασών

Ακολούθησε επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτού στην εφορία του Βόλου όπου συναντήθηκε τόσο με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας όσο και με υπαλλήλους σε όλα τα τμήματα. Αλλωστε η ίδια εργάζεται εδώ και χρόνια σε οικονομικό τομέα της Δημόσιας Διοίκησης και γνωρίζει αρκετά τόσο τα προβλήματα όσο και τις παθογένειες του συστήματος.

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή της Κατερίνας Πατσογιάννη στην Διεύθυνση Δασών όπου εργάζονταν με απόσπαση τους τελευταίους μήνες. Οι συνάδελφοί της έδωσαν πολλές ευχές για «Καλή επιτυχία» και δήλωσαν την στήριξή τους στο πρόσωπό της.

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧίος: Αδυναμία ΔΕΔΔΗΕ για σύνδεση μονάδας αφαλάτωσης με σταθμό ΔΕΗ
Επόμενο άρθροΣτην Ιατρική 47χρονη υποψήφια από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου με 19.435 μόρια!