Δεν υπάρχει κάποια συζήτηση με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων σχετικά με το ενδεχόμενο άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων, δήλωσε η Νίκη Κεραμέως παρουσιάζοντας τις αλλαγές στις Πανελλήνιες με επιστροφή για τη βάση εισαγωγής και αστυνομία στα πανεπιστήμια.

Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα δια ζώσης μαθήματα οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου καθώς υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες καθώς οι ίδιοι καθηγητές διδάσκουν και στην Α’ και Β’ Λυκείου. Άρα αν γίνει άνοιγμα θα γίνει για όλες τις τάξεις. Σε ότι αφορά τα διαγωνίσματα 4μηνου θα μεταφερθούν μετά από απόφαση του Υπουργείου Παιδείας στο β’ 4μηνο. Για τις προαγωγικές εξετάσεις η υπουργός είπε πως είναι νωρίς ακόμη να ανακοινωθεί κάτι και θα αξιολογηθεί στην πορεία.
Παράλληλα, η υπουργός Παιδείας εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πλήρη εφαρμογή των μέτρων στη σχολική κοινότητα και ανέφερε, σχετικά με τα τεστ που έχουν γίνει μέχρι στιγμής σε εκπαιδευτικούς, ότι τα μηνύματα είναι θετικά, καθώς «δεν υπάρχει σχεδόν κανένα κρούσμα».

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔ. Λίμνης Πλαστήρα: Σε κάθε κακοκαιρία εντείνονται τα προβλήματα που δημιούργησε ο Ιανός
Επόμενο άρθροΜεταφέρθηκαν εμβόλια σε 18 νησιά – Ικανοποιητικός ο ρυθμός εμβολιασμού