Η Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε ότι χρειάστηκε να χάσει περίπου 7 κιλά για να μπορέσει να φορέσει το εμβληματικό ολόχρυσο φόρεμα της Μέριλιν Μονρό στο φετινό Met Gala της Νέας Υόρκης, όμως οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αποδεικνύουν ότι η 41χρονη τηλεπερσόνα δεν… χώρεσε τελικά στο φόρεμα.

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια εμφάνιση στο Met Gala που συζητήθηκε πολύ. Φόρεσε το ολόχρυσο φόρεμα της Μέριλιν Μονρό, το οποίο είχε βάλει η θρυλική ηθοποιός πριν από 60 χρόνια για να τραγουδήσει το «Happy Birthday Mr. President» στον Τζον Κένεντι. 

Η μοναδική αυτή τουαλέτα ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Μέριλιν Μονρό και ταίριαζε απόλυτα στον τόνο του δέρματός της. Όμως, η Κιμ Καρντάσιαν επέμενε να το φορέσει και τα… κατάφερε. Ή μπορεί και να μην τα κατάφερε, όμως η λύση βρέθηκε.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η διάσημη τηλεπερσόνα ήταν πανικόβλητη στις πρόβες πριν την εμφάνισή της μπροστά σε 15.000 θεατές και τα φλας των φωτογράφων, καθώς το φερμουάρ του φορέματος δεν έκλεινε λόγω των οπισθίων της, όμως η ομάδα που την έντυσε, βρήκε τη λύση.

Η λύση ήταν να δέσουν το φόρεμα και να καλύψουν το κενό της πίσω όψης με μια λευκή γούνα ώστε να καταφέρει να φορέσει την εμβληματική τουαλέτα με τους κεντητούς κρυστάλλους, η οποία κοστίζει 4,8 εκατομμύρια δολάρια. 

Παρόλα αυτά, το φόρεμα παρέμενε στενό και αυτό φάνηκε την ώρα που προσπαθούσε να ανέβει τα σκαλιά του Met Gala, τα οποία φάνηκε να μην έχει υπολογίσει. Παρά τις προσπάθειες του συνοδού της, Πιτ Ντέιβιντσον, αλλά και άλλων να τη βοηθήσουν να ανέβει, η ίδια φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά.

Τελικά, για τις ανάγκες της δεξίωσης αλλά και για να κινείται πιο άνετα, η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ένα πιστό αντίγραφο και όχι το αυθεντικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρό.

To άρθρο Κιμ Καρντάσιαν: Δεν χώραγε στο φόρεμα της Μέριλιν Μονρό – Έπρεπε να το δέσουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟι κάλπες για το νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ
Επόμενο άρθροΑποκάλυψη «βόμβα»: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας – Το σενάριο που γεννά πολλά ερωτήματα