Χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα αποκαταστήσει και θα αξιοποιήσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ που όπως είπε αδικήθηκαν στο παρελθόν.

«Θα αξιοποιηθούν τα πρόσωπα που αδικήθηκαν» ανέφερε με νόημα ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο Action24 και υπογράμμισε ότι «θα κάνω τα πάντα για να αποκατασταθούν πρόσωπα της παράταξης που αδικήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν».

Νωρίτερα, πάντως, είχε ερωτηθεί για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και την πρώην υπουργό, Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο νέος πρόεδρος πρέπει να είναι βουλευτής

Για ακόμη μία φορά, υποστήριξε ότι αυτός που θα ηγηθεί του κόμματος, θα πρέπει να είναι βουλευτής και πως η κοινοβουλευτική ομάδα επιλέγει τον πρόεδρο της, όχι το αντίστροφο.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι, μέσα από αυτή την εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του κόμματος, στόχος είναι να μεγαλώσει η παράταξη και να γίνει «ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ».

Όπως είπε, το ποια πρόσωπα θα βρίσκονται στις σημαντικές και θεσμικές θέσεις του κόμματος θα είναι αμέσως μετά την εκλογή του, χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις. Θα φωτογραφίζεται την επόμενη των εκλογών στα πρόσωπα που θα έχουν θεσμικές θέσεις όπως, για παράδειγμα τον εκπρόσωπο τύπου και τους αναπληρωτές, η ενότητα του κόμματος.

Αιχμές για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Λοβέρδος άφησε εκ νέου αιχμές -όπως είχε κάνει και στο ντιμπέιτ- ότι «κάποιοι ήταν υπέρ», φωτογραφίζοντας μεταξύ άλλων τον συνυποψήφιο του, Νίκο Ανδρουλάκη.

Να γίνει αναμνηστική και η αναμνηστική δόση

Αναφερόμενος σε θέματα της πανδημίας, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι είναι υπέρ του μέτρου της κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητας για τους άνω των 60 ετών, θεωρώντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αντισυνταγματικότητας. Υπογράμμισε μάλιστα ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτική και η αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠανεπιστήμια – Η Ελλάδα έχει τους περισσότερους προπτυχιακούς φοιτητές σε σχέση με τον πληθυσμό
Επόμενο άρθροΠέρασε από τον Αγιο Νικόλαο και… βλέπει οκτάδα η Αναγέννηση Καρδίτσας