Μοιράσου το άρθρο:

Στόχος του ΚΙΝΑΛ πανελλαδικά είναι να έλθει τρίτο στις προτιμήσεις των πολιτών στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και στη Μαγνησία να πετύχει μία έδρα που έχει χάσει εδώ και χρόνια. Αυτό επισήμανε η Φούλη Τσιώμου, Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής σε σημερινή συνέντευξη Τύπου όπου παρουσιάστηκαν επίσημα οι υποψήφιοι βουλευτές στη Μαγνησία.

Αυτοί είναι οι : Γιάννης Σακκόπουλος, Γιάννης Αναστασίου, Τρύφων Πλαστάρας, Νίκος Χαυτούρας, Μαγδαλινή Μπελτζενίτη, Ελένη Φορτούνα, Ελένη Χριστοδουλιά και Φώτης Χατζηδημητρίου.

«Στόχος μας είναι το ΚΙΝΑΛ να είναι τρίτη δύναμη και με διψήφιο ποσοστό και εργαζόμαστε να πετύχουμε να βγει εδώ η μία έδρα στη Μαγνησία. Είναι απαράδεκτο η δημοκρατική παράταξη να μην έχει ένα βουλευτή να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών. Το ψηφοδέλτιο έκλεισε, είναι ό,τι το καλύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε με άξια στελέχη από όλο το Νομό», τόνισε η κ. Τσιώμου.

Επιπλέον ανέφερε ότι ήδη στήνονται οι νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα ανά την Ελλάδα, και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί αυτή της Μαγνησίας. Αύριο Σάββατο θα γίνει η πρώτη από τις πέντε κεντρικές συγκεντρώσεις του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία, στην Αργαλαστή στις 8:30μ.μ. ενώ ήδη από χθες στελέχη του ΚΙΝΑΛ με τους υποψήφιους βουλευτές έχουν ξεκινήσει να οργώνουν το νομό για να επικοινωνήσουν το πρόγραμμά του στους πολίτες. Οι άλλες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε Αλμυρό, Ζαγορά, Βελεστίνο, Ν. Ιωνία και Βόλο.

Τέλος η κ. Τσιώμου επισήμανε ότι οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν το ΚΙΝΑΛ γιατί «είμαστε αυτοί που προσφέραμε πολλά στην ελληνική κοινωνία, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, δημιουργήσαμε σημαντικές υποδομές, αναδείξαμε τη δυναμική της μεσαίας τάξης και πολλά άλλα».

 

Τοποθετήσεις υποψηφίων βουλευτών

Γιάννης Αναστασίου: «Το πολιτικό διακύβευμα έχει να κάνει με το πολιτικό αντίβαρο στο χώρο του προοδευτικού κέντρου και της σοσιαλδημοκρατίας. Μετά όλες αυτές τις ψευδείς ερμηνείες για το τι σημαίνει αριστερά και προοδευτικό, και το λαϊκισμό που κυριάρχησε, ο πολίτης μπορεί να εμπιστευτεί ΚΙΝΑλ και στελέχη του. Είχαμε το θάρρος και πήραμε το πολιτικό κόστος να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Στο ταμείο για τη δημοκρατική παράταξη τα θετικά είναι περισσότερα από όποια αρνητικά. Έχουμε σαφήνεια θέσεων και προτάσεων και ζητάμε την εμπιστοσύνη πολιτών». Επιπλέον ο κ. Αναστασίου επισήμανε ότι λείπει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Παράταξης από τη Μαγνησία όπου πολλα έργα έχουν βαλτώσει, ή έχουν εγκαταλειφθεί λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης αλλά και των τοπικών στελεχών. «Το πολιτικό διακύβευμα έχει να κάνει με το στίγμα του ΚΙΝΑΛ που είναι καθαρό από τους αγώνες που δώσαμε τοπικά και εθνικά. Όλοι θα κριθούμε από τους δημοκρατικούς πολίτες», τόνισε.

Ο Γιάννης Σακκόπουλος ευχαρίστησε τους πολίτες που επέλεξαν ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές. «Μπορούμε να είμαστε η τρίτη δύναμη και να παίξουμε σημαντικό ρόλο. Έργα δικά μας υπάρχουν παντού. Συμβάλλουμε στην ασφαλή πορεία της χώρας», τόνισε.

Ο Τρύφωνας Πλαστάρας ευχαρίστησε τη Ν.Ε. και το κόμμα κεντρικά που τον επέλεξαν για υποψήφιο βουλευτή. «Υπηρετούμε το χώρο αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια. Είμαι περήφανος γιατί μέσα από τη δουλειά που κάναμε τα τελευταία χρόνια, δίνουμε καθαρό μήνυμα στην κοινωνία, το σχέδιο «Ελλάδα» που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται με συνέργειες φορέων. Τα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ όταν οι άλλοι  μας λοιδορούσαν το συνδικαλιστικό κίνημα κράτησε και έκανε σημαντικές παρεμβάσεις για το καλό των πολιτών» επισήμανε.

Ο Νίκος Χαυτούρας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε το  λαό. Ξεκαθάρισε  ότι το ΚΙΝΑΛ δεν είναι ουρά του ΣΥΡΙΖΑ ή της Ν.Δ. «Έχουμε στρατηγική για την ανάπτυξη. Έχουμε ένα καθαρό πρόσωπο γι αυτό καλώ τους πολίτες της Μαγνησίας να στηρίξουν το ΚΙΝΑλ που μπορεί να φέρει ελπίδα στη χώρα. Όλοι οι πολιτικοί της τελευταίας τετραετίας, δυστυχώς αδιαφόρησαν για τα προβλήματα της περιοχής που είναι σημαντικά σε θέματα υποδομών αλλά και πάταξης της φοροδιαφυγής».

Ο Φώτης Χατζηδημητρίου επισήμανε ότι το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. «Με ομαδική δουλειά η έδρα που τόσο περιμένουμε στη Μαγνησία θα κερδηθεί. Είμαστε μαζί σε αυτό τον αγώνα, κανένας δεν περισσεύει. Είμαστε η μοναδική παράταξη που πάντα βάζαμε πρώτα το εθνικό συμφέρον και μετά το κοινωνικό.  Ο πολιτικός χώρος μας έδωσε ερείσματα να αναπτυχθεί η μεσαία τάξη και κοντά σε αυτή η χώρα μας. Γι αυτό καλώ πολίτες Μαγνησίας να δώσουν μια ευκαιρία στο Κίνημα Αλλαγής».

Η Ελένη Χριστοδουλιά επισήμανε ότι το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ απαρτίζουν αξιόλογοι άνθρωποι από όλη τη Μαγνησία και τόνισε ότι πραγματικά οι συνδικαλιστές έχουν βάλει πλάτη και «τους οφείλουμε πολλά. Ως νέοι θα κάνουμε το καλύτερο, πρέπει να έχουμε εκπροσώπηση από όλους. Να δώσουμε πνοή στο κίνημα και να μας εμπιστευτεί ο κόσμος».

Τέλος η Ελένη Φορτούνα δήλωσε ότι την τιμά η πρόσληψη να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ γιατί το τόπος μας το έχει ανάγκη». Τόνισε.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜπαράζ επαφών σε υπηρεσίες και φορείς του Βόλου από την Υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Επόμενο άρθροΟ “Οδυσσεβάχ” της Ξένιας Καλογεροπούλου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα