Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, 11:00

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Eurosport 1) στην «Margaret Court Arena» της Μελβούρνης η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με αντίπαλο την Κινγουέν Ζενγκ, στο πλαίσιο του δευτέρου γύρου του Australian Open.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, μετά τη νίκη της επί της Γερμανίδας, Τατιάνα Μαρία (Νο 285), στην πρεμιέρα του τουρνουά, φιλοδοξεί να ξεπεράσει το εμπόδιο και της 19χρονης αντιπάλου της (Νο108), που θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα «αστέρια» του γυναικείου τένις, προκειμένου να… μακροημερεύσει στη διοργάνωση.

Άξιο αναφοράς μάλιστα, είναι το γεγονός ότι η νεαρή Κινέζα τενίστρια στο Grand Slam της Μελβούρνης δίνει για πρώτη φορά το «παρών» σε κυρίως ταμπλό ενός major τουρνουά.

Σαφέστατα, η Ελληνίδα τενίστρια έχει το πλεονέκτημα για τη νίκη, λόγω εμπειρίας, ωστόσο θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα απέναντι στην Ζενγκ, καθώς, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι μία αξιόλογη αντίπαλος.

Παράλληλα, η Μαρία θα πρέπει να απαλλαγεί από το άγχος, που έδειξε στο ματς της πρεμιέρας με την Τατιάνα Μαρία, την οποία νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 7-6).

Από τη μεριά της, η Ζενγκ έφτασε στη φάση των «64» της διοργάνωσης, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Αλιασάντρα Σάσνοβιτς με 2-1 σετ (6-3, 1-6, 7-6) και θα παίξει για πρώτη φορά κόντρα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, 11:19

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη γυναίκα στην Ηγουμενίτσα για την απάτη με το αλυσοπρίονο σε βάρος Αλμυριώτη
Επόμενο άρθροΆνοιξε το βιβλίο προσφορών για το νέο 10ετές ομόλογο