Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 23:36

«Πονοκέφαλος» και μάλιστα πολύ σοβαρός, όχι μόνο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για την εθνική Αγγλίας αποτελεί ο τραυματισμός του Μάρκους Ράσφορντ (κάταγμα κοπώσεως στη μέση), καθώς μπορεί να τον κρατήσει εκτός μάχης για πολλούς μήνες στερώντας τη συμμετοχή του κι από το καλοκαιρινό Euro 2020, όπως αποκάλυψε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, το απόγευμα της Τετάρτης (19/2).

Ο Ράσφορντ τραυματίστηκε τον προηγούμενο μήνα στον αγώνα του αγγλικού Κυπέλλου με τη Γουλβς (3η φάση) και από τότε έχει μπει στα… πιτς. «Εύχομαι πραγματικά να προλάβει να ξαναπαίξει σ’ αυτή τη σεζόν. Θα είναι ότι καλύτερο να είναι μαζί μας προς το τέλος» τόνισε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (20/2) αγώνα με τη Μπριζ για τους «32» του Europa League και συμπλήρωσε:

«Θα χρειαστεί χρόνο, δεν είμαι γιατρός. Ευελπιστούμε πως θα ξεπερνούσε τον τραυματισμό νωρίτερα, αλλά όπως φαίνεται θα χρειαστεί να μείνει εκτός για λίγους μήνες ακόμα. Αν δεν προλάβει να το ξεπεράσει, δεν θα πάει στο Euro».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Νιγηριανό επιθετικό, Οντιόν Ιγκάλο τον περασμένο Γενάρη ως δανεικό κι ο Σόλσκιερ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Αφρικανός φορ, θα μπορέσει να καλύψει ως ένα βαθμό το κενό του Ράσφορντ. «Ο Οντιόν είναι διαφορετικού τύπου επιθετικός, είναι γκολτζής, το έχουμε δει αυτό στις προπονήσεις. Ξέρει πως να παίξει σαν κεντρικός επιθετικός. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τον εκμεταλλευτούμε. Κάνει έξτρα προγραμμα μετά την προπόνηση και χρειάζεται να του δώσουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε. θα πάρει τις ευκαιρίες του μέσα στο παιχνίδι».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 23:38

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΞεκινά η διαδικασία πιστοποίησης των παρόχων ηλεκτρονικής τιμολόγησης
Επόμενο άρθροΗ FED ενίσχυσε τη Wall Street – Νέο ρεκόρ για S&P και Nasdaq