Αναστάτωση έχει προκαλέσει η απόφαση μεγάλου γυμναστηρίου στη Νέα Ιωνία να βάλει “λουκέτο”. Περίπου 400 άτομα που αθλούνται καθημερινά στο συγκεκριμένο γυμναστήριο, ενημερώθηκαν με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην είσοδο του κτιρίου, την περασμένη Παρασκευή, ότι το γυμναστήριο αναστέλλει τη λειτουργία του το Σάββατο 29 Μαΐου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες.

Οι αθλούμενοι που έχουν προπληρωμένα ετήσια συμβόλαια, καλούνται να συνεχίσουν τη συνδρομή τους στο δεύτερο γυμναστήριο της ίδιας αλυσίδας, που βρίσκεται στην περιοχή του Αναύρου. Ωστόσο, το κτίριο του Αναύρου είναι πολύ μικρότερο από αυτό της Νέας Ιωνίας και εκτιμάται ότι δεν μπορεί να καλύψει συνολικά τις ανάγκες, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους αθλούμενους να μείνουν στον “αέρα”, παρά το γεγονός ότι έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους για όλο τον χρόνο.

Στο μεταξύ, στα social media του γυμναστηρίου εξακολουθεί να «τρέχει» προσφορά ετήσιας συνδρομής με 48 ευρώ, η οποία μάλιστα παρατάθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

 

Προηγούμενο άρθροΣοκ με τον θάνατο 30χρονης μητέρας στον Βόλο
Επόμενο άρθροΣκυλακάκης: Μέσα Ιουνίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα ρεύματος – Σημαντικές διευκρινίσεις