Με προβλήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας ξεκίνησε το νέο κύμα κακοκαιρίας. Κλειστά σήμερα τα σχολεία στους δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου  και Σουφλίου.

Κλειστά θα παραμείνουν  σήμερα  Πέμπτη τα σχολεία τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας με απόφαση Δημάρχου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και της χιονόπτωσης. Μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις Σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών. Κλειστά θα είναι τα σχολεία στο Δήμο Εορδαίας,  τα δημοτικά σχολεία οικισμών, του ορεινού όγκου του δήμου Σουφλίου και το γυμνάσιο Λαβάρων.

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν  τα δρομολόγια των πλοίων για Κρήτη, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ  κλειστές είναι  οι γραμμές  Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά, Καβάλα-Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη -Σαμοθράκη.

Σύμφωνα με το meteo, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, της Εύβοιας και των Βορείων Κυκλάδων, ενώ σταδιακά και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου των παραπάνω περιοχών. Χιονοπτώσεις επίσης αναμένονται και στα ορεινά της Κρήτης από το μεσημέρι. Βροχές θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ σποραδικές καταιγίδες αναμένονται έως το πρωί κατά κύριο λόγο στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -7 έως -2, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -3 έως 5, στη Θεσσαλία από μηδέν έως 7, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 1 έως 8, στα δυτικά ηπειρωτικά από 4 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 9, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 9, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 14, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 5 έως 11 και στην Κρήτη από 7 έως 15. Γενικά, οι ελάχιστες θερμοκρασίες αναμένονται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

 

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα, meteo.gr

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕμπρησμός σε αυτοκίνητο στα Ιλίσια τα ξημερώματα
Επόμενο άρθροΧιόνια και τσουχτερό κρύο μέχρι την Παρασκευή-Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες (video)