Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, 21:39

Ακόμη μία επένδυση για το μέλλον, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ΑΕΚ, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη.

Ο νεαρός πολυσύνθετος άσος, είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των «κιτρινόμαυρων» από την περσινή σεζόν (2018/19), όταν σε 34 αγώνες στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο σημείωσε συνολικά 8 γκολ και είχε 3 ασίστ.

Την εφετινή σεζόν στάθηκε άτυχος, καθότι υπέστη ρήξη χιαστών τον Νοέμβριο, χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν (έπαιξε σε 5 ματς με απολογισμό 1 γκολ).

Ο Ιατρούδης ξεπέρασε το πρόβλημα, είναι πλέον υγιής και η ΑΕΚ σκοπεύει αφού ολοκληρώσει την απόκτησή του, να τον παραχωρήσει δανεικό για ένα χρόνο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να ξαναβρεί το ρυθμό του.

Με μήνυμά του στο Facebook ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τον Εργοτέλη γράφοντας: «2005-2020. Μετά από 15 χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα την οποία μεγάλωσα. Ευχαριστώ πολύ όλους τους προπονητές, συμπαίκτες και διοίκηση αλλά πάνω απ’ όλα την ομάδα μου, η οποία με εξέλιξε ποδοσφαιρικά και ως άνθρωπο. Ελπίζω μια μέρα να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, 21:44

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜιχαΐλοβιτς: «Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο…»
Επόμενο άρθροΒαριές ποινές στους φορολογικούς παραβάτες και σε όσους ασκούν βία στους ελεγκτές