Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, 19:33

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Κάιλ Λαρίν βάζουν οι Τούρκοι τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα η «Milliyet» την Κυριακή σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 26χρονο εξτρέμ που ανήκει στην Μπεσίκτας, ενώ και η Fotomac μία ημέρα αργότερα αναφέρθηκε στην ίδια υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, το συμβόλαιο του Καναδού άσου λήγει το καλοκαίρι του 2022 και ως εκ τούτου μπορεί από τον Ιανουάριο να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει.

Ο ατζέντης του έκατσε στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων με την Μπεσίκτας και απαίτησε για τον πελάτη του όσα χρήματα λαμβάνει ο Γκεζάλ, δηλαδή 2,25 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι διοίκηση των αετών δεν έκανε το αίτημα δεκτό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο ατζέντης του Λάριν συζητάει με τον Ολυμπιακό και φέρεται οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία στα μέσα της σεζόν. Έτσι, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, από την επόμενη σεζόν ο παίκτης θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

Ο Λάριν φαίνεται να είναι επίσης στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων, όπως η Νιούκαστλ, η Γουέστ Χαμ και η Γουότφορντ, αλλά και άλλων ρωσικών κλαμπ.

Ο Καναδός εξτρέμ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει πέντε γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, 19:38

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Πολ Τόμας Άντερσον θεωρεί ότι οι ταινίες δεν πρέπει να ξεπερνούν σε διάρκεια τις δύο ώρες
Επόμενο άρθροGazprom – Η ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη οδήγησε σε κέρδη ρεκόρ για το εννεάμηνο