Έρευνα για να εξακριβωθεί πως μια νοσηλεύτρια του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον Παλαμά Καρδίτσας, διεξάγει η διοίκηση του ιδρύματος, σε στενή συνεργασία με την 3η ΥΠΕ.

Σύμφωνα με το Kozanimedia πρόκειται για νοσηλεύτρια από την Κοζάνη, ηλικίας 45-50 ετών, η οποία αρχικά δεν επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού και στη συνέχεια προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, υποστηρίζοντας ότι μετέβη εκεί επειδή είχε αρκετούς γνωστούς.

Ο διοικητής του Μαμάτσειου Στέργιος Γκανάτσιος ανέφερε πως “ούτως ή άλλως όλα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των εργαζόμενων υπόκεινται σε εξονυχιστικό έλεγχο”,ενώ ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρης Ντέντης, ερωτηθείς ανέφερε πως υπάρχει θέμα προς έρευνα και μόνο, αρνούμενος ευγενικά να παραθέσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ερευνώνται δυο, τουλάχιστον, ακόμη περιπτώσεις που, ενδεχομένως, δεν έχουν τηρήσει τις σχετικές διαδικασίες, με τη μια να αφορά σε γιατρό του Μαμάτσειου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Ιπποφέρω, ιπποφέρω Πολή» – Το twitter ξεσάλωσε με τον εμβολιασμό Πολάκη
Επόμενο άρθρο«Ναι» από Μητσοτάκη για εμβολιασμούς ανηλίκων από παιδιάτρους – SOS για την αύξηση κρουσμάτων σε παιδιά