Θύμα επίθεσης έπεσε ένας 21χρονος Βραζιλιάνος τρανσέξουαλ στο Κολωνάκι από τρεις αλλοδαπούς, όταν τους ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του στην οδό Σπευσίπου.

Οι δράστες τον χτύπησαν άγρια, και του πήραν τα χρήματα και κινητά τηλέφωνα αξίας 6.000 ευρώ. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα λιποθύμησε από το ξύλο.

Το σκηνικό έγινε σε πολυτελές διαμέρισμα στην οδό Σπευσίπου το πρωί της Κυριακής. Ο Βραζιλιάνος, ήρθε στη χώρα μας να περάσει τις διακοπές του όπως κατήγγειλε.

Το τρίο των αλλοδαπών…

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν 11. Το τρίο των αλλοδαπών φθάνει στο ραντεβού, όμως όπως φάνηκε οι προθέσεις τους ήταν διαφορετικές. Περνούν το κατώφλι και λίγα λεπτά αργότερα, ορμάνε πάνω στον τουρίστα από τη Λατινική Αμερική και πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν άγρια με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Μάλιστα ήταν τέτοια η μανία τους που το θύμα έπεσε λιπόθυμο από το ξύλο που έφαγε, καθώς όπως είπε του πίεζαν και τον λαιμό. Οι δράστες μόλις τον είδαν να χάνει τις αισθήσεις του και να σωριάζεται ημίγυμνος στο πάτωμα, άρπαξαν 2 κινητά iPhone, άλλα δύο smartphones, ένα laptop και μετρητά αξίας 6.000 ευρώ.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, ισχυρίστηκε ότι του πίεζαν και τον λαιμό, ενώ οι δράστες όταν κατάλαβαν ότι θα λιποθυμήσει πήραν δύο κινητά iPhone, άλλα δύο smartphones, ένα laptop και μετρητά αξίας 6.000 ευρώ.

H περιγραφή του θύματος για τους δράστες

Σύμφωνα με το θύμα, οι δράστες υπάρχει πιθανότητα να είναι Αιγύπτιοι και ο ένας από αυτούς είναι περίπου 20 ετών ενώ έχει ξανθά μαλλιά και τατουάζ. Ο δεύτερος γύρω στα 26, ύψους 1.80, αδύνατος και μελαχρινός με μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ ο τρίτος ηλικίας περίπου 18 ετών, 1.70 ύψος με καστανοκόκκινα μαλλιά.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΨηφιακή αναβίωση της Αρχαίας Ολυμπίας – Το «θαύμα» από τη συνεργασία τεχνολογίας και αρχαιολογίας
Επόμενο άρθροΨηφιακή αναβίωση της Αρχαίας Ολυμπίας – Το «θαύμα» από τη συνεργασία τεχνολογίας και αρχαιολογίας