Συνελήφθησαν χθες (14-11-2020), από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, εννέα μη νόμιμους μετανάστες.

Χθες το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Ιμέρου Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας δράστης, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στο ύψος του οικισμού Κιμμερίων Ξάνθης το παραπάνω όχημα προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη, ενώ όπως διαπιστώθηκε στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σε μια ακόμη περίπτωση λαθροδιακίνησης χθες το απόγευμα, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕύκολη νίκη για την Ολλανδία, με ανατροπή η Τουρκία
Επόμενο άρθροΚατ’αρχήν συμφωνία των Λέικερς με τους Θάντερ για τον Σρέντερ