Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 10:37

Ο Έρικ Τεν Χαγκ σχεδιάζει την επόμενη σεζόν και πρώτα από όλα θέλει να λύσει το πρόβλημα στο χώρο της μεσαίας γραμμής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα του τον Φράνκι Ντε Γιονγκ και η αγγλική ομάδα είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του!

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Τεν Χαγκ θέλει να δουλέψει ξανά με τον διεθνή άσο, με τον οποίο στον Άγιαξ έφτασε στα ημιτελικά του Champions League το 2019, στο τέλος μιας εξαιρετικής σεζόν.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει τον διεθνή άσο πρώτο στη λίστα του για το χώρο της μεσαίας γραμμής και έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση του, με κάθε τρόπο. Έτσι η Γιουνάιτεντ ανέβασε την προσφορά της κοντά στα 80 εκατ. ευρώ και είναι θέμα ημερών η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο διεθνής μέσος, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, είναι έτοιμος να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα δέκα εκατ. ευρώ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 10:39

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε εξέλιξη τα έργα κατασκευής Βιολογικού Καθαρισμού στη Γλώσσα Σκοπέλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας (pic)
Επόμενο άρθροΣούρας: Γεμίσαμε «Μπάμπηδες» – Ο Αναγνωστόπουλος είναι αδίστακτος δολοφόνος με πλήρη επίγνωση