Θρήνος στη Λάρισα από τοn θάνατο 41χρονου καρδιολόγου, ο οποίος ήταν ανεμβολιάστος, νόσησε από κοροναϊό και κατέληξε μέσα σε μόλις 12 ημέρες χτυπημένος από την πανδημία.

O Βασίλης Καπαγιάννης, καρδιολόγος και συνάδελφος και φίλος του γιατρού, μιλώντας στο MEGA ανέφερε ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

«Ήταν εξαιρετικός και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος, πρόσχαρος, ήταν άνθρωπος που έσκυβε στο πρόβλημα του ασθενή. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας».

Ο 41χρονος καρδιολόγος είχε βγει σε αναστολή εργασίας καθότι δεν ήθελε να εμβολιαστεί και σύμφωνα με τον συνάδελφό του η υποχρεωτικότητα του εμβολίου ήταν ο λόγος που τον έκανε να διατηρεί αυτήν την στάση.

«Γνωρίζοντας τον ίδιο, ο οποίος ήταν ένα πνεύμα ελεύθερο, τα έψαχνε τα πράγματα, δε δεχόντανε πράγματα χωρίς να τα εξετάσει, θεωρώ με κάθε επιφύλαξη ίσως το κομμάτι της υποχρεωτικότητας ήταν αυτό που τον είχε κάνει να καθυστερήσει να εμβολιαστεί».

Ο 41χρονος καρδιολόγος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και προστίθεται στη μακρά λίστα των ανεμοβλίαστων γιατρών που έχασαν τη ζωή τους χτυπημένοι από την πανδημία.

«Έπεισαν τη μητέρα μου να μην εμβολιαστεί»

Την ίδια ώρα, ο καρδιολόγος Γιώργος Δημητριάδης καταγγέλλει ότι το αντιμεβολιαστικό κίνημα στην Φλώρινα έχει διεισδύσει στους χώρους της εκκλησίας, επηρεάζοντας την 81 ετών μητέρας του να μην εμβολιαστεί.

«Προσπαθώντας να την πείσω να εμβολιαστεί, αντιμετώπισα μια σφοδρή άρνηση η οποία ξεκινούσε από την απίστευτη επιρροή που έχει ασκήσει πάνω της η παραεκκλησιαστική εξουσία στην Φλώρινα».

Μάλιστα όπως λέει, οι αντιμβολιαστές δημιουργούν συχνά προβλήματα στρεφόμενοι εναντίων όσων είναι εμβολιασμένοι.

«Είναι σαν να έχουν βάλει έναν μανδύα μπροστά τους οι αντιεμβολιαστές και να μην καταλαβαίνουν».

«Ούτε το συναισθάνεται της (σ.σ. προς εμένα) ούτε η ιατρική μου γνώση την πείθουν και αυτό δείχνει πόση εξουσία ασκείται πάνω της από τους παραεκκλησιαστικούς κύκλους. Υπάρχει μια ομερτά στην Φλώρινα».

Όπως λέει ο κ. Δημητριάδης η επίσημη εκκλησία δεν τίθεται κατά του εμβολίου, ωστόσο «το παρακράτος της εκκλησίας ελέγχει πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχει μια διαπλοκή».

«Τους καταγγέλλω σαν ηθικούς αυτουργούς. Δεν είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνουν; Η σκέψη της μητέρας μου χειραγωγείται εκμεταλλευόμενοι την ευσέβειά της στον Θεό. Της λένε ότι αυτά είναι διαταγές του Θεού, ότι θα γίνει νεομάρτυρας του Χριστού, ότι θα της βάλουν δηλητήριο στο σώμα και ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες».

Ο καρδιολόγος Γιώργος Δημητριάδης, κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί και να τηρεί τα μέτρα προστασίας.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Χάλκινος» στο παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα ο Πρεβολαράκης
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης προς φον ντερ Λάιεν – Μόνο μετά την τρίτη δόση να ταξιδεύουν στην ΕΕ οι άνω των 60 ετών