Μία 78χρονη είναι το 52ο θύμα του κορονοιού. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε το πρωί της Πέμπτης (2.4) σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στο οποίο νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά της άτυχης 78χρονης την μετέφεραν ανήμερα της 25ης Μαρτίου στη Φούστανη Πέλλας από όπου κατάγεται.

Συνολικά στα πέντε έχουν φτάσει τα κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση. Όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό σταθμό Open o κ. Μπάτσης, τα τέσσερα κρούσματα είναι από το στενό περιβάλλον του 66χρονου κτηνοτρόφου και το πέμπτο είναι η 78χρονη που κατέληξε.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Δάνης Τζαμπτζής είχε δηλώσει στον ΣΚΑΙ ότι υπάρχουν φόβοι και για άλλα κρούσματα τόσο στη Φούστανη όσο και σε άλλες περιοχές όπως το Τριφύλλι.

Παράλληλα, με αφορμή την καραντίνα που τέθηκε η κοινότητα της Φούστανης από χθες στις 20.00 το βράδυ και για 14 ημέρες για να προστατευτεί η υγεία τόσο των κατοίκων της τοπικής κοινότητας όσο και ολόκληρης της Αλμωπίας, ο κ. Μπάτσης τόνισε σήμερα την ανάγκη να μην στοχοποιηθούν οι κάτοικοι του χωριού αυτού μόλις ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα.
Προηγούμενο άρθρο«Επιστρέφουμε άμεσα €43,5 εκ. σε 51.617 μη μισθωτούς»
Επόμενο άρθροΨηφιακά και η ενημέρωση των επιστροφών φόρου