Σοκαριστικά είναι τα όσα έγιναν γνωστά και από το νοσοκομείο «Λαϊκό», όπου η κόρη ενός ηλικιωμένου με κορονοϊό απειλούσε με μηνύσεις δύο γυναίκες γιατρούς, οι οποίες έκριναν πως ο άνθρωπος έπρεπε να ξεκινήσει επιθετική θεραπεία.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ομάδα δικηγόρων, ωθεί τους αρνητές συγγενείς στο να κάνουν μηνύσεις στους γιατρούς και στους νοσηλευτές, λέγοντάς του ότι θα βγάλουν αποζημιώσεις!

Η εξοργιστική ιστορία στο Λαϊκό
Στο Λαϊκό, ολα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος μπήκε στο νοσοκομείο με σοβαρή νόσηση από κορονοϊό, και η γιατρός έπρεπε να ακολουθήσει επιθετική θεραπεία. Ωστόσο η κόρη του ηλικιωμένου είχε… διαφορετική άποψη.

Έβγαλε κινητό και τράβηξε βίντεο το γιατρό, απειλώντας να την μηνύσει. Μάλιστα έλεγε πως θα κάνει αυτή καλά τον πατέρα της με… αλόη!

«Δεν φτάνει τα όσα προβλήματα έχουμε στο Λαϊκό νοσοκομείο, έχουμε και αυτά τα τραγελαφικά. Είναι μια σειρά από απειλές. Βάζουν το δάχτυλο ανάμεσα στα μάτια των γιατρών και απαιτούν να τους πάρουν ακόμα και το στηθοσκόπειο. Οι γιατροί που απειλήθηκαν είναι αστέρια. Έδωσαν με αυταπάρνηση δύο χρόνια την μάχη για τον κορονοϊό» σημείσε στην Kοινωνία Ώρα ΜΕGA o πρόεδρος των γιατρών στο Λαϊκό, Τάσος Αντωνόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο, τα περιστατικά απειλών είναι πολλά, ενώ συγκεκριμένοι δικηγόροι δίνουν νομικά επιχειρήματα στους αρνητές συγγενείς.

Προηγούμενο άρθροΕκπροσώπηση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας στην απονομή επάθλων της 41ης Ανάβασης Πορταριάς
Επόμενο άρθροΚαιρός – Από καλοκαίρι, κατευθείαν χειμώνας – Έως και 9 βαθμούς πέφτει η θερμοκρασία