Σε μια συγκινητική πράξη προχώρησε ένας πατέρας από τα Χανιά, ο οποίος χρηματοδότησε την τοποθέτηση προστατευτικών μεταλλικών μπαρών ασφαλείας σε δρόμο που είχε δυστύχημα ο γιος του.

Ο πατέρας από τον Αποκόρωνα στα Χανιά έχασε τον γιο του σε τραγικό δυστύχημα και στη μνήμη του έκανε αυτήν την πράξη προσφοράς ώστε να αποφευχθούν ενδεχόμενα ατυχήματα ή δυστυχήματα στο ίδιο σημείο.

«Ήταν μαχαιριά στην καρδιά αυτό το τηλεφώνημα…»

Η Κοινότητα Αρμένων αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook για αυτή την πράξη:

«Ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο, ζωτικής σημασίας για το χωριό μας! Η τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών απ’ την στροφή του Μύλου μέχρι την στροφή του κοιμητηρίου, δωρεά του κ. Γιάννη Πατεράκη εις μνήμη του γιου του Μανώλη που έφυγε άδικα απ’ την ζωή μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο! Το τοπικό συμβούλιο Αρμένων ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Γιάννη για μια πράξη που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για κάποιον συνάνθρωπο μας, που μπορεί να έχει ατύχημα στο συγκεκριμένο σημείο! Φίλε Μανώλη μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε παρέα στο χωριό τα σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια, ήμασταν συμμαθητές απ’ το δημοτικό μέχρι που τελειώσαμε το λύκειο! Ήταν μαχαιριά στην καρδιά αυτό το τηλεφώνημα που είπαν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω! Αιωνία η μνήμη σου!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚανονικά ο Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με την Τσέλσι
Επόμενο άρθροΦιλικά με Ρουμανία και Μαυροβούνιο έκλεισε η Εθνική