«Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη» ζήτησε από τους ψηφοφόρους της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην πλατεία Τημενιδών, στην Έδεσσα.

 

«Το βράδυ της 26ης Μαΐου θα είμαστε νικητές και αυτή δεν θα είναι μια νίκη της ΝΔ, θα είναι μια νίκη της Ελλάδος, θα είναι μια νίκη όλων των Ελλήνων. Πάμε γερά, πάμε δυνατά, μέχρι την τελική νίκη» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε την κρισιμότητα των ερχόμενων ευρωεκλογών, εξέπεμψε μήνυμα ενότητας της παράταξης και απηύθυνε έκκληση προς τους ψηφοφόρους του κόμματος, στον χρόνο που απέμεινε ως τις εκλογές της Κυριακής, να πείσουν «αναποφάσιστους» να στηρίξουν στην κάλπη τη ΝΔ και τον ίδιο προσωπικά.

 

«Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Αυτές τις ημέρες θα ζητήσω από τον καθένα και από την καθεμία ξεχωριστά να βρει έναν ή μια αναποφάσιστη ψηφοφόρο και να τους πείσετε ότι αξίζει να μας εμπιστευτούν. Ότι αξίζει να με εμπιστευτούν εμένα προσωπικά στο μεγάλο αγώνα που δίνω, στον μεγάλο προσωπικό αγώνα που δίνω για να μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε πράξη τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για μια Ελλάδα, με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια, για μια υπερήφανη Μακεδονία, αυτός είναι ο αγώνας τον οποίο δίνουμε, αυτός είναι ο αγώνας τον οποίο θα δώσουμε μέχρι τελευταία στιγμή».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΘα δοθεί τον επόμενο χρόνο αύξηση 50 ευρώ στην εθνική σύνταξη
Επόμενο άρθροΈξι καθηγητές του ΕΜΠ στους πρώτους 200 παγκοσμίως