Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, 12:36

Η ώρα των αποδείξεων έφτασε για τον ΠΑΟΚ. Σήμερα (19:45- COSMOTE SPORT 3HD) στο «Tehelne Pole» της Μπρατισλάβα o «Δικέφαλος» παίζει για την ευρωπαϊκή συνέχεια του απέναντι στην Σλόβαν.

Στην αποστολή του «Δικεφάλου» που από χτες το βράδυ βρίσκεται στην Μπρατισλάβα συμμετέχει κανονικά ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ στην Σλοβακία βρίσκεται κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια προκειμένου να είναι δίπλα στην ομάδα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

O Λουτσέσκου πειραματίστηκε αρκετά γύρω από την ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του, αλλά όπως όλα δείχνουν στο «do or die» παιχνίδι για την Ευρώπη θα εμπιστευτεί και θα ποντάρει στην εμπειρία και την προσωπικότητα.

Έτσι ένα πιθανό σχήμα θα αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Καντουρί και Σφιντέρσκι.

Με στόχο να περιορίσει τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού η κυβέρνηση της Σλοβακίας ακολουθώντας το παράδειγμα της γειτονικής Αυστρίας έβαλε τη χώρα σε ολικό lockdown διάρκειας δύο εβδομάδων επιτρέποντας μονάχα τις μετακινήσεις για την αγορά ειδών ανάγκης, για την εργασία, το σχολείο ή για ιατρικές επισκέψεις.

Αυτό έφερε και το «κόψιμο» των 200 προσκλήσεων-εισιτηρίων που αρχικά είχαν εκδοθεί, έτσι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί οριστικά με την παρουσία μόνο αξιωματούχων των δύο ομάδων και δημοσιογράφων.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, 12:40

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟικονόμου – Δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης στην Washington Post – Κορύφωση της πανδημίας στα μέσα Δεκεμβρίου – Να φτάσει στο 80% το ποσοστό εμβολιασμού