Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, 23:14

Μέλος του επιτελείου της ομάδας υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook η «αμφίβια ταξιαρχία». Οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να αναβάλλουν, τόσο την αποψινή όσο και την αυριανή (30/10) πρωινή προπόνηση και να υποβάλλουν όλα τα μέλη της ομάδας σε τεστ.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των ελέγχων, είναι πλέον πολύ πιθανό το σενάριο αναβολής του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τη Βουλιαγμένη, που είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι του Σαββάτου (31/10, 13:30) στο Λαιμό.

Γενικότερα, το άμεσο μέλλον των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης αυτή τη στιγμή φαντάζει αβέβαιο, καθώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ στην Α1 ανδρών και τη Λάρισα στην Α΄ εθνική γυναικών (από τη στιγμή που οι δύο αυτές Περιφερειακές Ενότητες μπαίνουν σε lockdown).

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:

«Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοινώνει ότι μέλος του επιτελείου ανιχνεύθηκε σήμερα Πέμπτη (29/10) θετικό στον κορωνοϊό. Αυτομάτως πάρθηκε η απόφαση για αναβολή τόσο της αποψινής όσο και της αυριανής πρωινής προπόνησης της ανδρικής ομάδας.

Αύριο το πρωί όλα τα μέλη του Απόλλωνα Σμύρνης, που βρίσκεται σε συνεννόηση με τις υγειονομικές αρχές, θα υποβληθούν σε τεστ Covid -19. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο το απόγευμα και βεβαίως θα ακολουθηθούν πιστά όσο προβλέπονται από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα με γνώμονα την υγεία όλων».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020, 00:58

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦερέιρα για παραμονή: «Θα δούμε»
Επόμενο άρθροΤι αλλάζει στην αγορά εργασίας