Κλειστό θα είναι από σήμερα και για 14 ημέρες τμήμα του 3ου δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό η δασκάλα του τμήματος Ε1. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, τα μαθήματα στο συγκεκριμένο τμήμα θα συνεχιστούν διαδικτυακά για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ έγινε απολύμανση στις εγκαταστάσεις.

Η διευθύντρια του σχολείου σε δηλώσεις της εξήγησε ότι η εκπαιδευτικός ήταν ασυμπτωματική και όταν ενημερώθηκε ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, δεν προσήλθε την δεύτερη μέρα του σχολείου, προκειμένου να κάνει και η ίδια τεστ. Επίσης τόνισε πως έγιναν τεστ στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς  και ήταν όλα αρνητικά.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός δεν είχε προλάβει να κάνει τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου, μέσω της πλατφόρμας του υπουργείου. Οι γονείς των μαθητών ενημερώθηκαν σχετικά με e-mail, ώστε να κρατήσουν σπίτι για 14μερες και όσα παιδιά είχαν αδέρφια, που φοιτούσαν στο συγκεκριμένο τμήμα.

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε οριακή πτώση το σημερινό άνοιγμα
Επόμενο άρθροClick in shop: 11 σημαντικές ερωτήσεις και απαντήσεις για τη λειτουργία του – Τι ισχύει με τις δοκιμές και αλλαγές των προϊόντων