Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που επισκέπτεται τη Μαγνησία, λέγοντας ότι θυμάται πολύ καλά τον έναν χρόνο που πέρασε στην 111 Πτέρυγα Μάχης, όταν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία. “Έχω πολύ όμορφες και δυνατές αναμνήσεις”, είπε.
Αναφερόμενος στην κτηνοτροφική μονάδα είπε ότι υπηρετεί όλα όσα χρειάζεται σήμερα ο τόπος: σύγχρονη και καθετοποιημένη πρωτογενή παραγωγή, νέες θέσεις εργασίας, εξαγωγές, προστασία του εμβληματικού μας προϊόντος, της φέτας, προστασία του περιβάλλοντος αλλά και ταυτόχρονα αναζωογόνηση της ελληνικής περιφέρειας.

Ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας Αν. Τσαγκάρης, όπως είπε ο πρωθυπουργός, εκπροσωπεί το μοντέλο του κτηνοτρόφου – επιχειρηματία που θα οδηγήσει τελικά τον αγροτικό μας τομέα στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα. Μια οικογενειακή επιχείρηση που επεκτείνεται με «όπλο» το μεράκι και την ποιότητα, αλλά ανοίγεται ταυτόχρονα μέσα από σημαντικές διεθνείς συνεργασίες και στις πιο απαιτητικές ξένες αγορές, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας, ύψους 10 εκατ. ευρώ, το οποίο εν μέρει θα χρηματοδοτηθεί και από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει με πρόσθετους πόρους 171 εκατομμυρίων ευρώ τη βιολογική κτηνοτροφία, που θα ικανοποιήσουν περισσότερες από τα 2/3 των αιτήσεων των κτηνοτρόφων, ενώ ακόμη 70 εκατ. θα διατεθούν για τη στήριξη της βιολογικής αγροτικής παραγωγής.

Προηγούμενο άρθροΠύργος: «Είναι ζωντανός αγνοώντας πλήρως το σάλο που έχει προκληθεί» λένε για τον Θύμιο οι αστυνομικοί
Επόμενο άρθροΚόρινθος: 65χρονος πέθανε μέσα στο ταξί που τον μετέφερε στο νοσοκομείο