Ούτε ζωγραφιστό φαίνεται πως δε θέλει να βλέπει τον Πάνο Καμμένο ο Νίκος Κοτζιάς. Μπορεί κάποτε οι δυο τους να ήταν υπουργοί στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο, όμως η Συμφωνία των Πρεσπών έφερε τον ένα «απέναντι» από τον άλλον, με το κλίμα μεταξύ τους να είναι ψυχροπολεμικό.

 

Τις διαθέσεις του Νίκου Κοτζιά απέναντι στον Πάνο Καμμένο, αποκαλύπτει το επεισόδιο που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο καφενείο της Βουλής, όταν ο πρώην υπουργός εξωτερικών, καυγάδισε με την Έλενα Ράπτη με αφορμή τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο Πάνος Καμμένος. Στο καφενείο της Βουλής σε ένα κεντρικό τραπέζι καθόταν ο κ. Κοτζιάς με μια παρέα. Σε ένα άλλο τραπέζι στην δεξιά πλευρά του καφενείου βρισκόταν η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη μαζί με συνεργάτες της.

 

Η βουλευτής με το που είδε τον Πάνο Καμμένο στο βήμα, πλησίασε την τηλεόραση για να τον ακούσει. Επειδή όμως ο ήχος ήταν πολύ χαμηλά, ζήτησε από τον αστυνομικό που βρισκόταν δίπλα να δυναμώσει τον ήχο στην τηλεόραση, προκειμένου να ακούσει τον αρχηγό των ΑΝΕΛ.

 

Με το που άκουσε τη φωνή του Πάνου Καμμένου από την τηλεόραση, ο Νίκος Κοτζιάς φέρεται να άρχισε να φωνάζει: «Κατέβασε το, δεν θέλω να τον ακούω. Εδώ είναι για τους βουλευτές δεν έχει δικαίωμα να είναι εδώ και να πειράζει την τηλεόραση», αναφερόμενος στον αστυνομικό που δυνάμωσε την τηλεόραση.

 

Η Έλενα Ράπτη όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, ανταπαντώνας στον Νίκο Κοτζιά:

 

«Εγώ είμαι βουλευτής, εγώ θέλω να ακούσω τον κ. Καμμένο και εγώ ζήτησα από τον αστυνομικό να δυναμώσει τον ήχο».

 

«Δε με νοιάζει, εγώ δε θέλω να τον ακούσω, μόνο εσείς θέλετε να τον ακούσετε εδώ, είμαστε πέντε άτομα και δε θέλουμε, κατεβάστε το κυρία Ράπτη», φέρεται να της αντιγύρισε ο Νίκος Κοτζιάς.

 

Ωστόσο η βουλευτής της Ν.Δ δεν πτοήθηκε και επέμεινε λέγοντάς του:

 

«Κύριε Κοτζιά σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν τηλεοράσεις και ανέκαθεν ήταν δυνατά για να μπορούν οι βουλευτές να ενημερώνονται. Και έτσι και θα παραμείνει».

 

Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών, επέμεινα λέγοντας ότι δε θέλει να τον ακούει, δεν αντέχει να τον ακούει, και ότι η κυρία Ράπτη με τη συμπεριφορά της είναι αναιδής και αυθάδης.

 

Η βουλευτής της Ν.Δ όμως του επεσήμανε πως «έτσι γίνεται εδώ,έτσι είθισται και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται».

 

Μετά από λίγα λεπτά ο Νίκος Κοτζιάς έφυγε από το καφενείο, όμως η παρέα στην οποία καθόταν, είπε στην βουλευτή της ΝΔ «εμείς θέλουμε τον ακούσουμε δυναμώστε τη φωνή».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε το SDF την επίθεση στον τελευταίο θύλακα του ISIS
Επόμενο άρθροΣαλβίνι και Ντι Μάιο ζητούν την αντικατάσταση κορυφαίων στελεχών της ιταλικής κεντρικής τράπεζας