Στους ”8” του κυπέλλου Ελλάδος πέρασε εύκολα ο Παναθηνα’ι’κός καθώς νίκησε και στο δεύτερο αγώνα το Βόλο, αυτή τη φορά στο πανθεσσαλικό, με σκορ 2-0. Συνολικά 5-0.Επόμενος αντίπαλος των ”πράσινων” θα είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Τσέριν άνοιξε το σκορ για τον Παναθηνα’ι’κό στο 41’ από πάσα του Ιωαννίδη, που πέρασε και τον τερματοφύλακα Κότνικ από αριστερά. Ο Σπόραρ, που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 0-2, μετά από κεφαλιά-πάσα του Σάντσες, στο 80′.

Μπορεί να πει κάποιος ότι, η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο οι ”πράσινοι” επικράτησαν με 3-0, αλλά, η εικόνα της ομάδας του Βόλου είναι άκρως προβληματική. Ο απολογισμός με τους….μεγάλους είναι τραγικός. Σε 4 αγώνες στο Βόλο κι έναν στην Αθήνα, τρεις με Παναθηνα’ι’κό, έναν με ΑΕΚ κι έναν με Ολυμπιακό, πρωτάθλημα και κύπελλο, 5 ήττες με απολογισμό τερμάτων 0-18!!!!!!!!!!

Οι συνθέσεις:

Βόλος: Κότνικ, Ουές, Ασλανίδης, Ταχάτος, Σιέλης, Μεταξάς (66′ Ντέλετιτς), Μεσκίδα, Γκάζι (66′ Τσελεμπάκης), Καρτάλης, Τσιρίνος (66′ Μπαριέντος), Κούτσιας (46′ Οζέγκοβιτς).

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Πούχατς (75′ Παλάσιος), Τσόκαϊ, Ρούμπεν (64′ Σπόραρ), Τσέριν, Βαγιαννίδης (82′ Κουρμπέλης), Ιωαννίδης (82′ Κώτσιρας), Βέρμπιτς (64′ Μπερνάρ).

Νίκος   Βητσόπουλος

 

 

Προηγούμενο άρθροΚωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Η Ιεραρχία ετοιμάζεται να τον κηδέψει ως βασιλιά;
Επόμενο άρθροΗ νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ που κέρδισε δυο Χρυσές Σφαίρες αλλά όχι το κοινό