Σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ, ο ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, κ. Κώστας Λούλης, απάντησε στο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, στο οποίο αναφερόταν πως προσέλαβε τη «σύζυγό» του στο Υπουργείο Τουρισμού, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν είναι παντρεμένος:

«Εάν κάποιος υποτιμά το αναγνωστικό του κοινό και λέει ψέματα, ας πάει στο ληξιαρχείο να δει εάν είμαι παντρεμένος. Δεν το διάβασα το δημοσίευμα, δεν είχα την περιέργεια να το διαβάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λούλης.

Αναφορικά με τον τουρισμό, ο κ. Λούλης έκανε λόγο για μια πρωτόγνωρη κατάσταση και ένα δύσκολο φετινό καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού:

«Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, είναι το πιο δύσκολο καλοκαίρι. Η ζήτηση για τα ταξίδια διεθνώς είναι κατά 70% μειωμένη», ανέφερε ο κ. Λούλης, ο οποίος δήλωσε πως ο τζίρος του φετινού τουρισμού προβλέπεται να αγγίξει -μόλις- τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ, κάνοντας λόγο για σημαντική πτώση, καθώς το 2019 τα έσοδα ήταν 18 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Λούλης δήλωσε πως πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια, αλλά δεν λείπουν και οι εκπλήξεις, σύμφωνα με τον ίδιο. Παίρνοντας ως παράδειγμα τη γειτονική χώρα, Ιταλία, η οποία προσελκύει τριπλάσιους τουρίστες από ότι η Ελλάδα και φέτος κλείνει, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά, πως εάν όχι όλη η «πελατεία», κάποια θα κατευθυνθεί στο δικό μας «κατάστημα».

Ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, εξέφρασε και την άποψή του για τη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων στον Βόλο, λέγοντας πως δεν θα είναι σε βάρος της υγείας των πολιτών.

Ακούστε παρακάτω τη σημερινή συνέντευξη του Κώστα Λούλη στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ:

Προηγούμενο άρθροΗ Βίκυ Κουλιανού με μαύρο μπικίνι
Επόμενο άρθροΧρηματιστήριο Αθηνών: Άνοιγμα με κέρδη