Στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για το σώμα της Δανάης Μπάρκα, αναφέρθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς, σε δηλώσεις του στο MEGA. Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι κατά την γνώμη του η ανάρτηση δεν στοχοποίησε την παρουσιάστρια ως άτομο, αλλά τα σχόλια όσων την επευφημούσαν.

«Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν, αυτό νομίζω ότι σχολίασε. Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της, στο πρόσωπό της;», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς, αναφερόμενος στην ανάρτηση της πρώην πολιτεύτριας της ΝΔ. «Η τοποθέτησή της είχε να κάνει καθαρά με θέμα υγείας. Αυτό πιστεύω ότι ήθελε να πει και η ίδια. Η τοποθέτησή της είχε να κάνει καθαρά με θέμα υγείας. Αυτό πιστεύω ότι ήθελε να πει και η ίδια» πρόσθεσε. 

«Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο να το πω κι έτσι» είπε επίσης ο Κώστας Φραγκολιάς. 

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτηση της στα social media έκανε λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture», αναφερόμενη στις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα και στα κολακευτικά σχόλια που έκαναν κάποιοι για τις φωτογραφίες της. «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς: Στο «πλευρό» της Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα – «Η εικόνα της δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜωβ μέδουσες: Έκαναν την εμφάνισή τους και στις Κυκλάδες
Επόμενο άρθροe-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ,ΟΠΕΚΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας