Μοιράσου το άρθρο:

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή του Νοτίου Πηλίου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Μηλίνα, το Τρίκερι και την Ξυνόβρυση, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.
Κάτοικοι των περιοχών με τους οποίους συναντήθηκε, διαμαρτυρήθηκαν για την αδιαφορία της προηγούμενης δημοτικής αρχής που οδήγησε σε εγκατάλειψη τα χωριά τους και στέρησε σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και αναβάθμισης της καθημερινής ζωής των πολιτών.

 

Ο κ. Μαραβέγιας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η νέα δημοτική αρχή του Μιχ. Μιτζικού θα προωθήσει λύσεις στα προβλήματα, όπως η αντικατάσταση των σωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης, τα έργα ανάπλασης στο λιμάνι και στο παραλιακό μέτωπο, οι αποκαταστάσεις του οδικού δικτύου, οι διανοίξεις αγροτικών δρόμων και οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθαριότητας.
Από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων, έτσι ώστε η περιοχή του Νοτίου Πηλίου, με τον μοναδικό φυσικό πλούτο, να περάσει από τη στασιμότητα σε μια νέα αναπτυξιακή φάση.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μαραβέγιας έδωσε έμφαση στην ανάγκη προστασίας του φυσικού πλούτου, τονίζοντας ότι αποτελεί το μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της περιοχής. Η αναπτυξιακή πολιτική, όπως είπε, δεν μπορεί παρά να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον σεβασμό στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής. «Μόνο έτσι οι επενδύσεις δίνουν αξία στην περιουσία του τόπου μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο δίλημμα των επικείμενων εθνικών εκλογών, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι οι Έλληνες καλούνται να αποφασίσουν αν θα δώσουν οριστικό τέλος στην κρίση, την υπερφορολόγηση και την ανασφάλεια ή αν θα ακολουθήσουν τον δρόμο της αλήθειας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα της Ν.Δ. για την επανεκκίνηση της χώρας.

Επισκέψεις σε φορείς

Χθες το πρωί ο κ. Μαραβέγιας επισκέφθηκε διαδοχικά το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, το πρώην ΙΚΑ, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, όπου είχε συζητήσεις για τα προβλήματα στον χώρο της υγείας που καταγράφονται σε όλη τη Μαγνησία και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν. Τέλος, επισκέφθηκε τον Εμπορικό Σύλλογο, το Δασαρχείο και τη βιομηχανία μεταλλικών κατασκευών και ενεργειακών έργων “Lykomitros Steel S.A.”.

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤέσσερις συλλήψεις για κλοπή στο Ηράκλειο
Επόμενο άρθροΠροεκλογικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ(μ-λ) στη Σάμο