Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την αποχή από την τηλεόραση, την σάτιρα, την Μιμή Ντενίση και για την «απώλεια» της συζύγου του.

Για την περιπέτεια της υγείας της γυναίκας του, η οποία έφυγε από τη ζωή, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε πως, «δεν μπορείς να κάνεις κανένα να γελάσει, όταν εσύ ένα λεπτό πριν βγεις ή στα διαλείμματα, μιλάς με γιατρούς.

Είμαι καλυτέρα τώρα, είμαι πιο δυνατός και μπορώ να αντιμετωπίσω το γέλιο με μεγαλύτερη διάθεση».

«Μετά την απώλεια της γυναίκας μου επαναπροσδιόρισα τη θέση μου με τους ανθρώπους. Αν μου πεις τώρα πρέπει να ασχοληθείς ή με τους δικούς ανθρώπους ή το κοινό, θα ασχοληθώ με τους δικούς μου ανθρώπους», πρόσθεσε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με τη σάτιρα. «Τι πιστεύεις ότι εγώ δεν σατιρίζομαι; Ότι λέγονται λίγα για μένα κάθε ημέρα;

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Λάκης Λαζόπουλος: «Αυτούς που σατιρίζω κατά κανόνα τους συμπαθώ, αφού ασχολούμαι μαζί τους!»”,”description”:”Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην αποχή από την τηλεόραση, στη σάτιρα, στη Μιμή Ντενίση, αλλά και στην απώλεια της συζύγου του.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMi8wOS8wOC8zNl8xMF82M2U0YjA3YWVkNWNhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M48S”,”uploadDate”:”2023-02-09T08:38:57.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cqdw7006w5w1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Έχω φωτογραφηθεί με την Μιμή Ντενίση, αυτό τι σημαίνει; Ότι μπορώ να το πω και μπροστά της. Δια της χειραψίας δεν αλλάζω.

Αυτούς που σατιρίζω κατά κανόνα του συμπαθώ, αφού ασχολούμαι μαζί τους», αποκάλυψε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Η παράσταση «Ένα μπιμπερό και μια ανθοδέσμη» κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουάριου στις 20:30 στο θέατρο «Παλλάς».

To άρθρο Λάκης Λαζόπουλος: Αυτούς που σατιρίζω κατά κανόνα τους συμπαθώ, αφού ασχολούμαι μαζί τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤόσα τροχαία έγιναν τον Ιανουάριο στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθροΠριμ 3,5 εκατ. λιρών στον Σον Ντάις αν αποφευχθεί ο υποβιβασμός