Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 13:20

Το τελευταίο του παιχνίδι έκανε με τον ΠΑΟΚ χθες το βράδυ ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ροντρίγκο Σοάρες, που μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, μίλησε στους δημοσιογράφους για τις εντυπώσεις του, επιβεβαιώνοντας πως φεύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητώντας αλλού την τύχη του. Είπε συγκεκριμένα:

«Θυμάμαι την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ, μου είχε μιλήσει ο Λέο Μάτος και το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν “δεν είναι εύκολο να είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ” και τώρα φεύγω και μπορώ να πω το ίδιο στην επόμενη γενιά πως δεν είναι εύκολο να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Πάντως λάτρεψα όλη την διαδρομή. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη, αλλά ωραία πίεση σε όλους. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις στον ΠΑΟΚ, είσαι πάντα στην πίεση και στην ένταση.

Ναι ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ έντονη ομάδα και όλα τα ζεις με ένταση. Όλα όσα έχω ζήσει εδώ, μου έχουν αφήσει έντονα συναισθήματα. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω παίξει σε μια ομάδα τέτοια όπως ο ΠΑΟΚ. Τέτοια τρέλα σε οπαδούς δύσκολα βρίσκεις, όπως λέει και το σύνθημα των φιλάθλων μας. Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, αλλά κρατάω μόνο τα καλά που πέρασα εδώ και από την ομάδα και στην πόλη. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα πολύ καλή, πήρα πολλά από τον ΠΑΟΚ. Έζησα πολλά ωραία πράγματα εδώ και θα μου λείψουν».

Στην συνεχεία, ο Βραζιλιάνος μπακ είπε για τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Σέβομαι πολύ τον κόουτς, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ποτέ δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν από την αρχή τίμιος και ξεκάθαρος μαζί μου. Ήταν πάντα ανοιχτός για να συζητήσει μαζί μου και καταλαβαίνει πολύ καλά τους παίκτες του. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον προπονητή και είμαι ευγνώμων που συνεργάστηκα μαζί του και για τις ευκαιρίες που μου έδωσε».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 13:22

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠροβλήματα στο οδικό δίκτυο της Μαγνησίας από τα χιόνια – Πού κόπηκε η κυκλοφορία
Επόμενο άρθροΑΣΟΕΕ – Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες μετά την ένταση