Κριτική στην κυβέρνηση για την εφαρμοζόμενη πολιτική

 

Ημέρα μνήμης και τιμής για όλους όσοι αγωνίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους για τα δικαιώματα των εργαζομένων χαρακτήρισε την Πρωτομαγιά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

 

Η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ λέει «όχι στις πολιτικές της δεξιάς και στη διαρκή λιτότητα που απειλούν να διαλύσουν την Ευρώπη. Λέμε ναι μαζί με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές σε έναν άλλο δρόμο με ισχυρό κοινωνικό κράτος και σταθερές ποιοτικές θέσεις εργασίας».

 

«Σε πλήρη αντίθεση», συνεχίζει, «με την πολιτική που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, την πολιτική της υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης και της διάλυσης του κοινωνικού κράτους. Για την δημιουργία υπερπλεονασμάτων και τη διανομή επιδομάτων που κρατούν τους πολίτες ομήρους μέσα στη φτώχεια. Λέμε ναι στο Σχέδιο Ελλάδα για παραγωγή νέου πλούτου και κοινωνική δικαιοσύνη».

 

«Είμαστε εδώ να δώσουμε ξανά μαζί με τους εργαζόμενους και τις παραγωγικές δυνάμεις και να κερδίσουμε τη μάχη για την Ελλάδα της ανάπτυξής, της δημιουργίας, της προκοπής», καταλήγει στη δήλωσή της η κυρία Γεννηματά.

 

Αναλυτικά, η κυρία Γεννηματά ανέφερε:

 

Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όλους όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

 

Στο Κίνημα Αλλαγής λέμε ΟΧΙ στις πολιτικές της δεξιάς και στη διαρκή λιτότητα που απειλούν να διαλύσουν την Ευρώπη.

 

Λέμε ναι μαζί με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές σε έναν άλλο δρόμο με ισχυρό κοινωνικό κράτος και σταθερές ποιοτικές θέσεις εργασίας.

 

Σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, την πολιτική της υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης και της διάλυσης του κοινωνικού κράτους. Για την δημιουργία υπερπλεονασμάτων και τη διανομή επιδομάτων που κρατούν τους πολίτες ομήρους μέσα στη φτώχεια.

 

Λέμε ναι στο Σχέδιο Ελλάδα για παραγωγή νέου πλούτου και κοινωνική δικαιοσύνη.

 

Είμαστε εδώ να δώσουμε ξανά μαζί με τους εργαζόμενους και τις παραγωγικές δυνάμεις και να κερδίσουμε τη μάχη για την Ελλάδα της ανάπτυξής, της δημιουργίας, της προκοπής.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο74χρονος βίαζε συστηματικά 23χρονη με ειδικές ανάγκες!
Επόμενο άρθροΟ Giannis οδήγησε τους Μπακς στην ισοφάριση