Στον ανακριτή Λέσβου απολογείται από το πρωί, ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης μαθήτριάς του στη Λέσβο ενώ ερευνάται και δεύτερη καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη.

Την ίδια ώρα, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου, έχει κληθεί άλλη μια κοπέλα την οποία επίσης προπονούσε, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξουν και άλλα στόματα.

Παράλληλα ελέγχεται το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε. Η έρευνα για την αποτρόπαια δράση του θα συνεχιστεί και μετά την απολογία του.

Να σημειωθεί ότι οι γονείς του 14χρονου κοριτσιού, που είναι και σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης, έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Χθες, δόθηκε εντολή να γίνει γνωστό το όνομα του 53χρονου και να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Η μητέρα του θύματος δήλωσε στην ΕΡΤ βέβαιη ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. «Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα» τόνισε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣκρέκας: Ξεκινά η διαδικασία αποκατάστασης στο δάσος της Δαδιάς
Επόμενο άρθροΠώς γίνεται η συμμετοχή στις συνεχόμενες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ – Ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί τον τρόπο