Μοιράσου το άρθρο:

Η ΕΠΣ Λέσβου διοργάνωσε την τελετή λήξης των πρωταθλημάτων υποδομών το Σάββατο 22/6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες από φιλάθλους, γονείς, παιδιά και γενικά ανθρώπων του αθλητισμού οι περίπου χίλιοι ποδοσφαιριστές όλων των ακαδημιών των τμημάτων προπαίδων και τζούνιορ αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε αγώνες επίδειξης.

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω αγώνων έγινε φιλικός αγώνας μεταξύ της νεοσυσταθείσας γυναικείας ομάδας της ΕΠΣΛ «Σαπφώ» που θα λάβει μέρος της επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής γυναικών.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού κομματιού της τελετής ακολούθησαν απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων, ενώ παράλληλα διασκέδασε το κοινό με όμορφους παραδοσιακούς χορούς το χορευτικό τμήμα της Μόριας.

Αφού οι ομάδες παρέλασαν με τη σειρά κρατώντας η κάθε μία σε μεγάλη πινακίδα το όνομα της και όλους τους αθλητές να φορούν τα καπέλα που μοίρασε η διοργανώτρια αρχή, πρώτα έγινε η απονομή στους πρωταθλήτριες ομάδες Κ-16 Νέων Αστέρα Νίκης και Κ-14 Παίδων Απόλλων Βουναρακίου και μετά ακολούθησε η απονομή στις ομάδες προπαίδων και τζούνιορ.

Πέρα όμως από τις ομάδες, απονεμήθηκαν και πλακέτες στους συγγενείς όσων τίμησαν το Λεσβιακό Ποδόσφαιρο ως παίκτες, προπονητές κλπ. και δεν είναι πια κοντά μας με την ΕΠΣΛ να δίνει το όνομα τους στα πρωταθλήματα των υποδομών αλλά και στον Στρατή Διονυσάτο ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωφών που διεξήχθη στην Κρήτη πριν λίγες μέρες και κατέκτησε με τη φανέλα τη Εθνικής την τρίτη θέση.

Τέλος, η τελετή έκλεισε με τα χιλιάδες βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό σε μια φαντασμαγορική βραδιά που όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και πάνω από όλα οι μικροί αθλητές που είναι το μέλλον του Λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Λέσβου και ο πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής Υποδομών ευχαριστούν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή λήξης των πρωταθλημάτων υποδομών στα πλαίσια του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΣΛ, παράγοντες, προπονητές, αθλητές και φυσικά όλους τους γονείς.

Επίσης, ευχαριστούν τους διαιτητές και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της τελετής.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο«Μεταφορικό Ισοδύναμο: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα υποβολής παραστατικών των επιχειρήσεων»
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός Χ.Αθανασίου στην γενική συνέλευση της ΟΛΣΑ