Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνάντησε τον πάντα αποκαλυπτικό Λευτέρη Πανταζή στην «Αυτοκίνηση» ο οποιίος του εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ότι η γυναίκα που τον σημάδεψε είναι η Άντζελα Δημητρίου.

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν του έχει γράψει τραγούδια ο Χρήστος Δάντης, ο Λευτέρης Πανταζής απαντά: «Δεν μου έχει γράψει τραγούδια, αλλά μου έχει φέρει τραγούδια που είχε γράψει μαζί με τον Γιάννη Καραλή και θα τραγουδούσε ο ίδιος, τα άκουγα εγώ, μου άρεσαν και τα έβαζα στον δίσκο μου».

«Η καριέρα του Χρήστου ξεκίνησε δίπλα μου. Πήγαινα στα ραδιόφωνα και έλεγα: “Σας παρακαλώ παίξτε αυτό το τραγούδι του Χρήστου”» αναφέρει.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης πως στα πρώτα του βήματα μεγάλο όνομα του χώρου του χαμήλωνε το μικρόφωνο.

Ερωτώμενος για τις γυναίκες της ζωής του, ο Λευτέρης Πανταζής δηλώνει πως τις αγάπησε όλες, αλλά η σχέση που τον σημάδεψε ήταν αυτή με την Άντζελα Δημητρίου.

Μιλώντας για την κόρη του Κόνι Μεταξά, ο Λευτέρης Πανταζής σημειώνει: «Όταν η Κόνι επέστρεψε στην Ελλάδα νόμιζε ότι εδώ είναι παράδεισος και εγώ της είπα ότι θα την πικράνουν, θα κλάψει, θα στενοχωρηθεί».

Ο Λευτέρης Πανταζής ανέφεε επίσης πως η ίδια δεν ήθελε να χρησιμοποιεί το όνομα του πατέρα της, ήθελε να χτίσει το δικό της όνομα.

Ο Λευτέρης Πανταζής θα εμφανίζεται φέτος στην «Αυτοκίνηση» μαζί με τον Χρήστο Δάντη και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη.

To άρθρο Λευτέρης Πανταζής: Με σημάδεψε η σχέση με την Άντζελα Δημητρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνισχύει την μικροκινητικότητα ο Δήμος Κηφισιάς
Επόμενο άρθροΑπαγόρευση σε 6.000 Αργεντινούς οπαδούς στα γήπεδα του Κατάρ