Του ομολόγησε τη συμμετοχή του στην άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη , ο 22χρονος σήμερα Ροδίτης και προσπάθησε να ρίξει την κύρια ευθύνη της δολοφονίας στον συγκατηγορούμενό του, είπε στην κατάθεσή του σήμερα, ο λιμενικός που συμμετείχε στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, που συντάραξε το Πανελλήνιο.

Με μεγάλη καθυστέρηση, ξεκίνησε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς δεν υπήρχαν ανιχνευτές μετάλλων της αστυνομίας, για τον καθιερωμένο έλεγχο όσων εισέρχονταν στην δικαστική αίθουσα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του λιμενικού, ο Ροδίτης του είχε αναφέρει, ότι ο συγκατηγορούμενός του, κατάφερε τα μοιραία χτυπήματα στο θύμα, επειδή τον έθιξε και από κοινού και ενώ ήταν ζωντανή και τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο την πήγαν στην ερημική παραλία και την πέταξαν στα βράχια. Μάλιστα ο Ροδίτης είπε στον λιμενικό: «Κάναμε μεγάλη βλακεία ο Θεός βλέπει και θα μας τιμωρήσει»

Η κατάθεση του λιμενικού έχει αμφισβητηθεί από τους συνηγόρους των δύο κατηγορουμένων.

Η μητέρα της Ε. Τοπαλούδη, βρίσκεται και σήμερα έξω από την αίθουσα, καθώς  αδυνατεί, όπως και είναι φυσικό, να ακούσει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των ενεργειών, που οδήγησαν στο χαμό του παιδιού της.

Πηγή: ΕΡΤ

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπιτροπή Αγώνα Πολιτών: «Κατά παραγγελία η ανακοίνωση της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας για τη Φυλή» – Διαμαρτυρία έξω από το κτίριο της Περιφέρειας
Επόμενο άρθροΑρνητικό το ύποπτο κρούσμα για κοροναϊό στη Θεσσαλονίκη (video)