Για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε, γλιτώνοντας με τραύματα στα πόδια μίλησε ο 23χρονος Νίκος Χαλιλόπουλος, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είχε προηγούμενα με το δράστη.

«Δεν έχω ξανά νιώσει τόσο πόνο» ήταν τα πρώτα λόγια του θύματος μέσα από το νοσοκομείο μετά τον καταιγισμό πυροβολισμών που δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή στα Λιόσια.

Ο 23χρονος μίλησε αποκλειστικά στο Live News για τις σκηνές far west που έζησε, με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

«Ξεκίνησα από το σπίτι με δύο φίλους, πήγα να αγοράσω παπούτσια και όπως βγαίνω από το μαγαζί έρχεται από πίσω μου ένας και ρίχνει σφαίρες. Μου έριξε 5 – 6 σφαίρες και με έπιασε μόνο η μία» τόνισε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, ο 23χρονος είχε μόλις βγει από μαγαζί με παπούτσια στη λεωφόρο Φυλής και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού για να μπει στο μπλε όχημα της παρέας του.

Από τα αριστερά του εμφανίστηκε ο πιστολέρο, ο οποίος χωρίς να διστάσει άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του.

Αν και αρχικά δεν τον πέτυχε, πλησίασε περισσότερο. Τότε, φαίνεται οι δύο άνδρες να μιλάνε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο δράστης πυροβολεί το αριστερό πόδι του 23χρονου και εκείνος πέφτει στο πεζοδρόμιο.

«Τυχερός ήμουν που δε με σκότωσε, που δε με πήρε πουθενά αλλού και με πήρε στο πόδι» πρόσθεσε ο Νίκος Χαλιλόπουλος.

Στο βίντεο φαίνεται ο 23χρονος μετά την επίθεση να σφαδάζει από τους πόνους πεσμένος στο πεζοδρόμιο και σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζονται οι φίλοι του και τον βοηθάνε να σηκωθεί.

«Με πήραν οι φίλοι μου, με βάλανε μέσα στο αμάξι και μετά ήρθα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Είμαι 3 – 4 μέρες στο νοσοκομείο, έχω τους ανθρώπους μου, μου στέκονται, προσπαθώ να το ξεπεράσω, το σοκ είναι μεγάλο, φοβάμαι για τα παιδιά μου, για την οικογένειά μου» συμπλήρωσε.

Οι διαφορές που όπλισαν το χέρι του

Όπως λέει ο 23χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης, τον δράστη τον γνώριζε μέσα από μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες 15 μέρες. Ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ τους, έκανε τον δράστη να… ανοίξει βεντέτα.

«Είχα μαλώσει μαζί του πριν από 15 μέρες, είχαμε παίξει κάτι μπουνιές και αυτός με έψαχνε με το πιστόλι να με σκοτώσει. Με έχει κυνηγήσει με το αμάξι και με το πιστόλι και είχε πολλά άτομα μαζί του, δύο αμάξια».

Μία βεντέτα, που μπορούσε να έχει αποβεί μοιραία για τη ζωή του.

«Από θαύμα ζω, είμαι και καλά είναι και το πόδι μου καλά, ευχαριστώ τον Θεό που δεν έπαθα καμία άλλη ζημιά» υπογράμμισε το θύμα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Παλομίνο απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ντόπινγκ
Επόμενο άρθροΕπιβεβαίωσε ο Κ. Μητσοτάκης τις αποκαλύψεις «Νέων» και «Βήματος» για τις υποκλοπές από το Predator