Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022, 20:05

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η σημερινή για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς λίγη ώρα μετά την κοινοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί έγινε γνωστή μια σημαντική αλλαγή, σε επίπεδο διοίκησης.

Συγκεκριμένα, η Λίνα Σουλούκου αποχωρεί στις 30 Ιουνίου από τη θέση της γενικής διευθύντριας του συλλόγου, σε μια απόφαση που ελήφθη κοινή συναινέσει.

Η κυρία Σουλούκου εκπροσωπούσε έως τώρα την πειραϊκή ομάδα στα κορυφαία συλλογικά όργανα της Ευρώπης, όπως την Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων (ECA).

Στη θέση της θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιουλίου ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με την κ. Λίνα Σουλούκου από τις 30/6.

Η κ. Λίνα Σουλούκου από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Συλλόγου διέγραψε μια πορεία γεμάτη επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε κορυφαία συλλογικά όργανα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως το ECA (European Club Association).

Με τις εξαιρετικές της γνώσεις για το ποδόσφαιρο, το ήθος και την εργατικότητα της, κατέγραψε μια απολύτως επιτυχημένη πορεία στη διοίκηση του Συλλόγου.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την ευχαριστεί και της εύχεται τα καλύτερα στα επόμενα κεφάλαια της ζωής της. Tη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει από 1/7 ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Καραπαπάς».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022, 20:06

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροMEGA: Η Τουρκία θέτει σε κίνδυνο ακόμη και πολιτικές πτήσεις με παράνομη δέσμευση περιοχών
Επόμενο άρθροΤελτσίδου και Τσελίδης στην αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες