Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 23:44

Με το παιχνίδι ΟΦΗ-Άρης (0-1) άνοιξε το Σάββατο η αυλαία της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με δύο αναμετρήσεις, που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Φυσικά τα βλέμματα στρέφονται στη μάχη, που δίνουν οι δύο «δικέφαλοι» για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champion League.

Μετά την επιστροφή των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ από το CAS η ΑΕΚ, η οποία ήταν στο +4 από τους Θεσσαλονικείς, βρέθηκε στο -3 από τους «ασπρόμαυρους».

Πάντως άπαντες στην «Ένωση», παρά την εξέλιξη αυτήν, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορούν να τερματίσουν δεύτεροι στο μίνι πρωτάθλημα.

Όπως είναι φυσικό η ομάδα του Καρέρα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου της, επικρατώντας του Παναθηναϊκού, στο αθηναϊκό clasico που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 20.00 (Novasports 2) στο ΟΑΚΑ, με τυπικά γηπεδούχους τους «πράσινους»…

Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ, μετά τα καλά νέα που ήρθαν γι’ αυτόν από τη Λωζάνη, καλείται να διατηρήσει το προβάδισμά του για τη δεύτερη θέση.

Βέβαια το έργο της ομάδας του Φερέιρα, η οποία έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις της στα πλέι οφ, θα είναι δύσκολο καθώς θα φιλοξενηθεί στις 21.45 (Novasports 1) από τον πρωταθλητή, Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

To πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Σάββατο 11 Ιουλίου

ΟΦΗ-Αρης 0-1

Κυριακή 12 Ιουλίου

20:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (Novasports 2)

21:45 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (Novasports 1)


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 23:48

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕισαγόμενα τα περισσότερα νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Τουρίστες επιστρέφουν στη Σερβία (video)
Επόμενο άρθροΑΕΛ: «Το Σάββατο στη Λάρισα θα γίνει της Σουζάνας»