Μέλος της πρόσφατα ιδρυθείσας Παγκόσμιας Ένωσης Τσιμέντου και Σκυροδέματος (Global Cement and Concrete Association – GCCA, https://gccassociation.org/), ενός διεθνούς οργανισμού με σκοπό την ενίσχυση και την προώθηση της συνεισφοράς του κλάδου τσιμέντου και σκυροδέματος στην αειφόρο δόμηση, έγινε ο Όμιλος TITAN.

 

Μέσω της συμμετοχής του, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ ισχυροποιεί τη δέσμευσή του για ενεργή σύμπραξη με πρωτοβουλίες συνεργασίας που έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση των διεθνών προκλήσεων στη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Η Παγκόσμια Ένωση Τσιμέντου και Σκυροδέματος ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018 φιλοδοξώντας να αποτελέσει μία αξιόπιστη «φωνή» εκπροσώπησης του κλάδου και πηγή έγκυρης πληροφόρησης για θέματα αειφόρου δόμησης. Με κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο, η Ένωση θα συμπληρώνει και θα υποστηρίζει το έργο των εθνικών και περιφερειακών κλαδικών ενώσεων. Από τον Ιανουάριο του 2019, η Παγκόσμια Ένωση Τσιμέντου και Σκυροδέματος θα αναλάβει τις δραστηριότητες της Πρωτοβουλίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στον κλάδο Τσιμέντου (CSI), σε συνέχεια στρατηγικής συμφωνίας με το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συμβούλιο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (WBCSD).

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑυξήθηκαν οι τιμές οικοδομικών υλικών τον Αύγουστο
Επόμενο άρθροΣε λειτουργία το πρώτο αυτόνομο τραμ παγκοσμίως